Gerçekten çok başarılı olmuş araç zaten çok sexy birkaç işlem sonucu iyice aşmış kendini :)
Printable View
Gerçekten çok başarılı olmuş araç zaten çok sexy birkaç işlem sonucu iyice aşmış kendini :)
delı oglan hanı pıstte yarısacaksın?:) pıst mı kaldı turkıyede bı ızmıt vardı o da yalan oldu...anca yapılırsa ıst parkta yarısacaksın..aslında en temızı nürübürüringe gitmek:D
maşallah çok ii duruyor aracın...inşallah emeklerinin karsılıgını alırsın..
maşallah herşeyiyle çok güzel bir araç.kazasız belasız sürüşler:)
masallah :)
kardesim masallah kazasız belasız inş
Maşallah Başarım kanadı çok beğendim yaw bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim. Kapı içlerini ve saatlerin oraları karbonlayalım :) Öne güzel bir lip ve bir coiloverla fena ötesi durur :) Hafif karoser parçalarına da geçiş yapabilirsin dostum. Pist konusunda da artık elinde bir İstanbul Park kaldı. İzmire gidilmez uzak.
maşallah on numara olmuş
Araç çok şık, başarılar:icon_tup:
Maşallah Başar kanat bence güzel olmuş ben beğendim Allah utandırmasın Başarılar.
Maşallah... Spoiler sevmem ama bu amacına uygun olmuş.. Kazasız belasız rekorlar:)
Masallah cok güzel olmuş , insallah istedigini yaparsın :)
Hedefler konusunda.
maşallah çok güzel olmuş arka spoiler aracın içide son derece işlevsel olarak değiştirilmiş,
modifiyeleri merak ediyorum detaylı listeyi ardık en son bakıcaz kolay gelsin
başar nazar değmesin çok güzel olmuş..tam kafandakini yapmışsın kanka..
tur zamanlarını bekliyorum..
Mükemmel ..
güzel videolar gelcek..;)
sagolun dostlar 50 ayarlı suspansyonu alıcaz ayarı ölüm 2 aydır araştırıyorum araştırmaya devam almanyadanda eleman buldum mz4 cu ringde dönüyo ondanda tiyolarla yapıcaz bişeyler.... Süspansyon alırkende aracımın kilosuna göre yay alınıcak vs vs bi yandanda maddi bi spor oldugu için zaman istiyor....
Hedef belli....
Egzoz dısında butun parcaları kendim taktım ;)
maşallah yaaa