|
|
#1 | |||
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
er 306 dan sorumlu devlet bakanı =)
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam herşey güzel yaptın bravo diyorum da o Panjur ve jant ne be kardeşim Son Düzenleyen -ER-; 04-12-2009 23:21. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
jantlar harıc 10 numara
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
garip spoiler ve sis farları hariç güzelmiş
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ya şu çamurlukları sacdan yapabilecek kimse yokmu. Fiberden nefret ediyorum.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Orjinal sisi değil zaten gitmiş keko o kadar yaptırmış sen git universal sis al.
yoksa bile hiç takmam hava girişi yaparım Orjinali de böle değilmi ben böle die biliom yani sac değil die biliom yani tek şüphem arka çamurluk sac değilse komplemi polyester :S |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
206 WRC sac çamurluk tanesi 980 dolar. Dimma fiber çamurluk 320 dolar tanesi. Dimma sac çamurluk 700 küsür dolar tanesi.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
BEnce gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ali abi( ac tunıng) bunun aynısını yapmiştı gecen seneler hatırlarsanız...bana verdı fuara götürürken bende kafam güzeldi hararete bakarken taksımde kaldırıma cıktım indim..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
180.000 euro ya bir tane 206 WRC vardı 2 takım on çamurluk veriyordu yedek. Düşünsene 4000 dolar yapıyo nerdeyse. O yüzden bunu yapabilecek güzel bir usta lazım. Birde simetrisini tuturabilecek.
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
diğelim bunu yaptım ben trafikte teknik değişiklik muhabbetine uğrarmıyım ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Bu kitler çok orjinal duruyor. Ön tamponları öyle çok girintili çıkıntılı olmadığı için bir subaru bir evo ne kadar duruyorsa yada çamurlukları şişik bir araç ne kadar duruyorsa o kadar duruyor. Bence hiçbir sorun yaratmaz.
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
![]() Reng de güzel olunca efsane duruyor be kardeşim off yerim onun azını ben yerim yaa Allahım nerden bulaştım ben bu sevgiye
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
yandaki cıta sizcede işi bozmadımı ? :S
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Çok güzel gerçekten ama logo vs. gibi orjinal öğeler şart. Hatta stickerlar bile olsa iyi olur.
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Çıtasız çok çıplak duruyor bence örenk koyarım çıtasız 1 tane kıyaslarsın
![]() Yapıcak olsam logoyu iptal etmem o atrı ama beğendim bunu |
|
|
|