EP3 ile hiç denenmedi. Ancak sahibi chipten sonra denemeyi düşünüyordu(şu an mevcut olan chiple değil tabiiki:p)
Printable View
Stock opc - stock Ep3 ile denedim ben , sadece kafa farkı ile önde olmustu benim araç ,ancak uzun bir deneme değildi ve ilk aldıgım zamanlarda oldugu için detay hatırlayamıyorum,hani kaçta bastık,kaçıncı vitesti falan. Bir de Yasin abininki ile denemiştik,tabi deneme pek denmez ama , o zaman ne vardı ne yoktu onda bilgim yok, (U Type-R dan bahsediyorum sahibinin ismi yanlış kalımş olabilir aklımda :D ) o 1.5 - 2 boy atmıstı sanırım ancak basamamıstık çünkü yol müsait deildi.Hatta dandik bir video çekmiştim bulabilirsem eklerim ancak sattıgım telefonun içinde kalmış olma olasılıgı yüksek :D Stock ile Denemek isterim ama.
:D:D benim çekmeme gerek yok , 3.2 Megapixel veya üstü bir cep telefonu* + Photoscape işi görüyo şekil 1A :D:D ama tabiki çekeriz :cool:
*Resimlerimdeki performansı tam anlamıyla yakalamak isteyenler için Carl Zeiss lensi olmayan , Nokia'nın kıytırık 5.0 megapixel (hesapta) telefonlarından 6700 Classic ile çekebilirler. E71 olsa daha iyi olacaktı aslında 3.2 Megapixel *****..:D Eve gelince de Photoscape'i açtık mı tamamdır.:rolleyes:
76 lık komple eksozu var ama arada orta susturucular vardı..sanırım 60mm lik susturuculardı..
bir tane mavi gördüm silivriden istanbul istikametine doğru:)
blow off harika durmuş altta:D
maşallah maşallah kapı kolu spoiler çok yakışabilir istersen ayarlayabilirim konuşalım:)