59 plakalı Fatih abi'nin mapi için Mehmet Gazihan ile bulustuk dünBen de olayı görmek ve aradaki farkı öğrenmek amacıyla gideyim dedim yanlarına.aksama kadar süren bir bulusma oldu,bunlar da resimler
![]()
59 plakalı Fatih abi'nin mapi için Mehmet Gazihan ile bulustuk dünBen de olayı görmek ve aradaki farkı öğrenmek amacıyla gideyim dedim yanlarına.aksama kadar süren bir bulusma oldu,bunlar da resimler
![]()
yıne opcler bulusmus suprız yapmısınız![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
denedinizmi yazılımdan sonra kaç boy fark etti ?
maşallah..
ooo atakent dur 1 de ben urayım yarın dynoya ;makınalarda cok guzel masallah ...
Emre sonuçlar ne oldu meraklandırma adamıordaki beyazda Mehmet in araba Polo Cup galiba..
Araçlarınıza MAşAllah...
Evet onun araç.
Sonuçlar ilginç. Stock olarak dyno verileri :
Benim araç :
215hp 244nm 1.1 bar ----> 220 hp 370 nm @ 1.5 bar
Diğer opc:
183hp 240nm -----> 210 hp 347 nm
Gidişte fark hissedilir biçimde var torktan dolayı sanırım,diğer opc ile ilk deneme 1.5 boy , sonra ben aldım o aracı onda burun farkı ile önde gittim.
Verilerde kendi aracım için %5 yanılma değerini de ekledim üstüne.Denediğim diğer dynolarda 212 ve 215 vermişti, 205 verdi burda %5 yanılma var diyordu onu ekleyince 215 yapıyor yine dogru gibi stock dyno. 205 ten hesaplayacak olursak 210 hp oldu map ile.
Ben map yapmak için gitmemiştim aslında,sadece farkı görmek için gitmiştim,Mehmet abi bende AFR ve Boost oldugu için değer okumak acısından deneme için attı bana mapi. Yarın stock'a döneceğim tekrar.
mehmet abinin o polosu nasıl cufluyor anlamış değilim ....
c.tesi ataşehirdeydin herhalde görüldün....
american sinyal olayı bence güzel olmamış eski bir corsa kullanıcısı olarak görüşümdür...
Araç dehşet vahşet ötesi allah kaza bela göstermesin![]()
Belki bu sebepdendir ((:
yere çok yakın..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
walla o gün yanıan geldim ya abi lastikçide işim vardı geçtin dedim ne oluyor
bu nasıl bir ses diye şimdi nedeni ortaya çıktı![]()
emre geçerken gördüm uğricaktım yanına görüşemedikte çok zamandır ama bi yere gidiodum![]()
+ evimizin dibine kadar geliyosun bi tel açmıosun kızdım valla
maşallah 2 aracada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)