koccum benım resımelre gellll :D hadı kazasız belasız :D bıgun gelde seklımız olsun :D
Printable View
koccum benım resımelre gellll :D hadı kazasız belasız :D bıgun gelde seklımız olsun :D
mehmet emeğine sağlık valla çok güzel olmuş
mehmet emeğine sağlık allah nazar kaza bela vermesin yine değişik bi hava kattırmışsın
by megane ajda pekkan gibi sene geçtikce modası geçmiyor güzelliği ilgi çekiciliği artıyor..:icon_tup:
aqucsticinde eline sağlık güzel bi iş çıkarmış... :icon_tup:
Kazasız belasız nazarsız :icon_wack
Maşallah : ) Acaba bu bodykit'i yeni kasa lancer'a uygulasak nasıl durur ?Gündüz fotoları geldiğinde bi denemek gerek Photoshop'ta :)
maşallah Mehmet kazasız belasız devam inş, gene çok güzel olmuş :)
fotoları çeken arkadaşın da ayrıca eline sağlık
Maşallah Mehmet , Allah kaza bela ceza vermesin , ha gayret fenomen olacaksın bu uğurda :)
maşallah bu arabanın her şekli guzel oldu ugrasıp yapana helal olsun!
Git gide daha da güzellesiyo araba.. Masallah, kazasız belasız..
Maşallah çok güzel arka tamponun alt kısmında biraz siyah çalışsaydınız daha gerçekci difüzör havası olabilirdi.
Böylede çok güzel maşallah..
Arka tarafın görüntüsü çok iyi. Ama tampon altındaki difüzörü piyano siyahi düşünebilirsiniz.
Çok güzeL oLmuş fotoLarda Çok güzeL...MaşaLLah Kazasız beLasız.
maşalla nazar değmesın güzel olmuş
emeğe saygı +10 benim garaja da beklerim
Maşallah çok güzel gerçekten . Kazasız belasız
daha buyuk koysaydin :D buyukken bakilamiyor kucultulmus hali de cok kucuk kaliyor ya, fotograflar yine guzel, BY Megane hep guzel, masallah kuyumcu karde$.. :D
Mehmetim maşallah sonunda çıktı demek by connect pardon by megane :D
Peki egzozlar hala yamuk onları napıcaz artık düğün geldi yeter diyip çıkarmışsın belli yoksa hayatta gözünden kaçmaz senin tampon çizgilerinin milimetrik hesabını yapan adamsın :)
ledle yazarsın sen onu takarız bizde :D bıraz bole dolaşıyım takarım sonra :)
bişey değil
valla standart ıken 20 bindeydı arba su an 50 bınde 30 km yol yapmısım kırmızı ve beyaz halı ıle bağlanma sayım 2 biri bakırkoyde bırıde Yunusun ve Erelın yuzune Alanyada :)
Elbette cevırıyolar cok darlıyolar ama bı sekılde kurtuluyoruz sansa dıyelım ;)
Ya cıkartıcak gıbıyım senı bır yerden abı dur az kaldı :D
ahahhah :D olur gozum :D
Eyv. abı gelıcez bır gun yanına :)
Siyaha boyadım ama araba genıs olduğundan vede çift egsoz cıkısı olduğundanda olabılır bıraz alaksız oldu bende tekrar beyaza boyadım :)
Garaj numarn kaçtı kardeş
Eyvallah canım benım aynen deedığın gıbı artık dugun zamnı onuda sonra yaptırıyım dıyerek cıkardım yaptırırım en yakın zmanda :)
Opuyorum senı :)
masallah masallah cok guzel olmus ama sen yıne rahat durmazsın her sene evrım gecırıyor araban :)