vayy bee bir tek apache biz degilmişiz :D arapların kanında da varmış hatta daha cok apache lermiş
Printable View
vayy bee bir tek apache biz degilmişiz :D arapların kanında da varmış hatta daha cok apache lermiş
benim bildigim tofas butun bu arabların kalıplarını sattı bu firmaya oda afrikada satıcak diye okumustum ama mısırada hala satıyorlarmı bilmem
bu arada o skyline nerden gelmis oraya yav :D
o araç serçe yada 124 değil :)
fiat 125 :)
Hakikaten bu mısırlılar aşırı kroymuşlar.....:)
Skyline we Şahin aynı otamda...Skyline için büyük şeref:D:D
önden çeker olan lada mı ? skyline ne gezüyo orda :D
Ben mısıra gittigimde tofaş fabrikasına gittim 2008 model sıfır şahinler cıkıordu celik jantlı cd calarlı harika yapmışlardı :D Ordaki kuş serisini begendim her köşe başında tofaş vardı :D
skyline görünümlü doğan slx bence o önceki fotolara nazaran skyline da şüpheye düştüm.
dergi kapağıda süper ya böle bi poz varmı arabanın bagajına ayaklarıyla çıkmışlar utanmasalar tavanda yemek yiyecekler...
benim şahin mısırda olsa mercedes muamelesi görürmüş :D
mısırda maddi durumları çok kötü düzeyde. zengin olan yüzde 10larda ama durmu kötü olanda yüzde 60larda orta seviye çok düşük haliyle. bu sebeple mısırda cüzi şeylere kaçıyorlar.
Riyad gunlerim geldi aklima.
Oralarda Serçe'leri cok severler. Vetteyle falan kapistirirlardi surekli. Adamin navigatoru, vettesi, land cruiseri var, onlar yerine Serçeyle takilir, drift yapar mesela ilginc bir kafadalar.