masallah ne demis gavurlar "so clean, so nice":icon_tup:egsoz ilgimi cekti trafige cikabilirmusun:beuj:
Printable View
masallah ne demis gavurlar "so clean, so nice":icon_tup:egsoz ilgimi cekti trafige cikabilirmusun:beuj:
maşallah ya
arkadaşlar evet arabam sola önden yatık nedenide ön sol amartisörde sıkıntı var yağ kaçırdı evet sol arka tampon düşük nedenide nazarlık :) birde egzos kasisten geçerken değiyormu diyenlere araç sadece otobanda biniliyor :)beğenen beğenmeyen herkeze teşekkür ederim
maşallah...
emeğe saygıı gerçekten çok güzel ..
tekrar maşallah mustafa.. kazasız belasız günlerde inşallah
maşallah,güsel bi araç.ALLAH kaza bela vermesin.
tuning turkiyede okumuştum maşallah sıkı araç. Benim merakım egsoz sisteminin detaylarını paylaşabilirmisinz?
kardeş işte ankara arabası budur :) egsoz sisteniz gerçekten de çok değişik olmuşş kazasız belasız kullan inş bi gün görüşürüz ankara sokaklarında :)
hardcore olmuş egzos sesi fenadır tahmin ediyorum :)
kazasız belasız...
Eskiden tüpçü kamyonlarında eksoz tampon altından çıkardı :D Birden onları hatırladım 20-25 sene öncesi... Maşallah güzel makina olmuş her şeyi ile... Kazasız belasız kullanın...
kardeşim kazasız belasız çok şık araban var MAŞALLAH.Bazı olumsuz eleştirilere rağmen efendice yorum yapman araban gibi kendininde düzgün insan olduğunun işareti diğer kralcılara rağmen :)..
Konuyla alakasız sana bir şey sorucam bendede willwood var sendekiyle aynı ötme yapıyormu balatalar..
Maşallah cok şık görünüyor.
maaşallah motor harika olmuş ama dışıda özen istiyor.
hayırlı olsun iyi günlerde kullan maşallah:)
kaput içi motorun fotoğrafları var mı?