laciveert çok güzelmiş:D
Printable View
laciveert çok güzelmiş:D
kardeşim eyw fakat yaptıgın devlet sırrı soylemlerı benı bu noktaya getırdı forumda kavgalı oldugum ınsanda var sevdıgım saydıgım yerı geldıgınde 60km ayagına 5 araba getırttıgım ınsanda var anlıyormusun benı...benı cekemeyen cok çevremde mahallemdekı cocuklar arkadaslarımda dahıl bende aracımı sızle paylasmak ısterken kendımıde savunmak ıstedım cunku burda bu fotoları takıp edıp lıp olmus far olmamıs dıcek adam hatırlar plakası olmayan bır arabayı :)
herneyse senın canın sagolsun ama gerek yok boyle devlet sırrı soylemlerıne benım kızdıgım nokta o :) kafamda guzel surada ıcmısım neden boyle yorumlar yapıosun sıtemıne yazdım bunları son mesajından sonrada allah razı olsun derım sana ancak mrk etme kırmamda kırılmamda kolay kolay senın canın sagolsun ıns daha guzellerı senın olur
Az çok anladım zaten kafanında çıtır olduğunu :D Yanlış anlaşılmayı önlemek istedim ;) Devlet sırrı muhabbetide işin şakasıydı onuda yanlış anladın işte. yoksa benden yana bir problem yok.
Allah hepimize daha iyilerni nasip etsin. Kazasız belasız günlerde.
la olm king naked 'a dönmesin bu iş :D ahahahah herkes king :D:D:D
ramo sakın tutulmayasın makara yapıorum tamamen senle alakasız :D
bende prensesim ne diyim :D ahahahah