güney amerika ülkeleri bilhassa da brezilyada bu fiatlara olan ilgiye şaşırıyorum, insta keşfetime bile düşüyor adamlar paliolara-unolara-tempralara inanılmaz eklentiler yapıp gazlıyor , brezilya modifiyeli fiat cenneti resmen
Printable View
güney amerika ülkeleri bilhassa da brezilyada bu fiatlara olan ilgiye şaşırıyorum, insta keşfetime bile düşüyor adamlar paliolara-unolara-tempralara inanılmaz eklentiler yapıp gazlıyor , brezilya modifiyeli fiat cenneti resmen
Arkadaşımda fiii tarihinde uno Coupe tek kapı vardı İtalyan şimdi resmî görünce aklıma o geldi
Oralardada gelir düşük ama oraların en büyük avantajı emisyon derdi yok Avrupa ülkesi olmadıkları için o standartlara tabii değilller ncap olsun emisyon olsun tabii onlarında kendilerine ait kendilerine göre standartları var ama Avrupa nın yanında çok düşük kalıyor haliyle bu bölgeye satış yapan firmalar çok farklı çok renkli tarz tarz araçlar üretiyor yıllar önce bu forumda Brezilya Fiat ın Brezilya sa sattığı araçları göstermiştim çoğu Türkiye de yoktu ..