kue ye bittim sen nasıl bi güzelliksin öyle ya hey maşallah![]()
kue ye bittim sen nasıl bi güzelliksin öyle ya hey maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
aynen katılıyorum BBS Rs pahalı geliyosa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ofsetli%20jant
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-jantlar/detay
bence bu jant ofset yapısından dolayı TFT den daha iyi duruyo kolları siyaha falan boyansa süper durur bbs rs gibi çift ofset görünümü var + olarak 15" de daha çok basma imkanı olur![]()
Bizim semtte etiketçilik çok yaygındı çocukluğumda. Etiket Şahinler, Doğanlar, 131ler, 124ler ve Magirus dolmuşlar... Hep onları incelerdim, takip ederdim. Özellikle burdaki bir sinemanın sahibi olan, arkadaşımın babası belki de o zamandan bu zamana 124, 131, Şahin ve Doğan olmak üzere 30-40 tane araba yaptı herhalde. Arada Golf4,Bravo, Mercedes 190e falan aldıysa da kısa sürdü onlarla beraberliği, dayanamayıp yine Tofaş alırdı![]()
Zaman ilerledikçe etiketçilik yok olmaya, modifiye var olmaya başladı ama geçiş döneminde yapılan melez araçlar çok komiktiHatta hala var öyle arabalar. Bir de etiketçiliği Accent; Siena gibi arabalarda devam ettirmeye çalışıyorlar ya o acayip komik oluyor
![]()
O zamanlardan bu zamana severim kuşları. Hala içimde uktedir bir Şahin ya da Doğan yapmak![]()
1 kere olsun tam olsun görüşüne ben de katılıyorum.
Bu da benim emektar.. Ayrılmamız çok zor olmuştu, keşke imkan olsaydı da hala dursaydı bi kenarda
Seko BBS Rs falan şahinin köşeli yapısına uyacak jant değil bence. Hem dünya para hem de bekleneni vermez.. Kuş serisine abartı offset ve büyük jant yakışmıyor, çünkü araba fazla düşmüyor bunları takınca.. Yapılacak en güzel şey 215 tabanla ölümüne indirmektir. Farklı olmak isteyen içinde 16" JDM spec 5 kollu bi jant seçip önleri çamurluk içi yapmaktır. Hem yere çok yaklaşmamış olur, hem de çamurluk içi görüntü elde edilir.
Ayrıca arka kapı camlarını söküp ön kapı camlarından arkalara ters takıp direksiz arka cam yapmakta şart![]()
mert maşallahı varmıs şahinin
dediklerini dikkate alacağım saolasnyüz yüze konsalım bi daha
özgür olmusken 1 kere olsun diyormda şimdidn alıp yaza borcu bitsin istiyorm işin acıkcası ve bilirsin sabırsızlık olur bazıları bi sinyal alsa takana kadar canı patlarbizde o misal gaza geldik alalım diyoruz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kara şahinim çıktııı hele şükür
Arabayı aldığımız gün conta yaktı 1 gecede motoru söktük topladık marş bastıkŞahini seviyorum
şuan tamamen rat style bi görüntüsü varönce içini bi adam edecez bakalım
seko senle yan yana gelmem şu aralar![]()
arabam zaten hurda yanına temizi gelince iyice çirkinleşiyo gözümdebide siyah zaten ıyykk
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)