|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
İyi Seyirler
Bayraklı ![]() AgamemnonKaplcalar ![]() Ali Paşa Şadırvanı ![]() Asansörden bir bakış ![]() Basmane ![]() Bergama ![]() Bornova ![]() Buca ![]() Eşrefpaşa ![]() Göztepe ![]() Güzelyalı Depo Durağı ![]() Halkapınar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Hükümet Konağı
![]() Kadifekale ![]() Karantina ![]() Karataş ![]() Karataş2 ![]() Karataş Civarı ![]() Devlet Tiyatrosu ![]() Karşıyaka Çarşı Girişi ![]() Elimde toplam 75 adet fotoğraf var.Hergün bir kısmını paylaşıcam eskiden ayrı bir güzelliği varmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Vay bee, ne güzelmiş o zamanlar. Gerçi şimdi de fena değil ama o dönemin İzmir'ini görmek isterdim açıkçası.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Zaman makinası olsada gitsek şu zamanları görsek bir..
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
eskiden daha güzelmiş be.. göztepeye bakıyorumda denız ta nerde demekkı şuan binaların altı hep su
narlıdere yok mu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
su zamanlarda yasamak ıcın suan neyım var herseyımı verırdım ne kdr guzelmıs ya asansorden bakıs cok ıı sımdıkı halından baktıkmı resım bulursam before after yaparız
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: turbo trans....R - peugeot 103 spx-vectra B
|
ellerine saglık güzel resimler
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Cok gitmek istiyorum su memlekete. Nasip olmadi bir turlu...
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
İzmir'in gözünü seviyim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Devam ediyoruz arkadaşlar ilginiz beni çok memnun etti.Ben bu fotolara baktıkçe içim gidiyor korunmalıydı ve yaşatılmalıydı.
Kordondan bir bakış evlerin muntazamlığı ve tek tip olması gerçekten muhteşem. ![]() Karşıyaka Yalı.Şuan deniz tarafında duran yerde nikah dairesi var.Eskiden karşıyakada bağ bahçe tarla varmış elleriiniz kırılsın bu ağaçların hepsini yok etmiyip apartmanların bahçelerinde bıraksaydınız keşke ![]() ![]() Karşıyakadan bir başka bakış.Eskiden insanlar burdan denize girermiş soyunma kabinleri bile varmış. ![]() Karşıyaka Çarşı Girişi 2 ![]() Alsancak Garı ![]() Alsancak Rıhtım ![]() Ayayorgi Kilisesi ![]() İzmir Fuar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Karşıyaka Yalı Farklı Bir Açıdan Bakış
![]() Karşıyaka İskele ![]() Bellavista (alsancak kıbrıs sehitleri caddesi'ne rumların verdiği eski ad) ![]() Bellevue Mahallesi ![]() Karşıyaka Çarşı Girişi 3 ![]() Burası Alsancak olucak ![]() Alsancak Liman ![]() Cumhuriyet Meydanı ![]() Darağacı Yolu ![]() Denizden İzmir ![]() Eski Rıhtım ![]() Gazi Bulvarı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bilmiyoruz tarihimizi korumayı yıkıyoruz,yıkamıyorsakta yakıyoruz yerine apartmanlar.avrupada adamlar yollardaki taşları bile sökmemişler güzelim izmiri mahvetmişiz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Eskiden kesinlikle daha ii şehirleşme varmış....
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
hassss... diorm sadece şuan ki izmirin iskeleti gibi ama o zamanlar gerçekten daha güzelmiş inanamadım bu kadar detaylı ben bile ilk defa görüyorum..
şu karşıya sahilin güzelliğine bak şu an bu sivri uçta nikah dairesi var irajıda çok sakat hatta onundeki yol 3 gidiş 3 gelişli ana yol şuanda trafik durmadan akıyor o zamanlar araba bile yok insanlar denize giriyor ne kadar güzel yaa inanamadım...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
ahhh ah, bir zaman makinesi olsa da gidebilsek, ama arabalarımız olmadna sıkıcı olur be yaw
onları da götüremiyorsak kalsın
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Dikkat ettimde Basmane ne kadar güzelmiş eskiden...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
cumhuriyet meydanı neredeyse aynı hala. resimlerin hepsinde saygı sevgi var paylaşım için tşkler.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |