ahah bi ara hakkaten n modaydi ya :D,tipo,astra...vsvs
@ tampon griye boyamislarda gdirek griye boyamislar code fln bakmamislar:D
Printable View
ahahaah olm yapılırkenki karton jantlar daha ii ahauhauaha :D
Ya Anlamıyorumki Adam Beğenmiştir Yapmıştır Yani Aynısını İlla Tıpatıp Aynısı Olsun Diye Bir Çabası Yok Göründüğü Kadarıyla
Nedir Bu Saldırı Bu Ezme Çabası ?
Fiber Değilmi Sonuçta Görmüştür Beğenmiştir Yaptırmıştır Bu Kadar Basit Ne O Bu Megane'nın Telif Hakkımı Var ? R Falan Yapıştırın Bari Üzerine
Bu Mantığa Bakarsak Standart Jantın Üstüne Basılan Bütün Vtecler Birbirinin Kopyası ? Yada Type-R Eki Olan Vti'lar Hepsini Biraraya Koyalım İlk Takan Kimse Gelsin Dalga Geçsin
Ya Vallahi Şu Forumu Çok Beğeniyorum Cidden Bilgili Adamlar Var Arabana Birşey Yapıcak Olsan Burda Dınledıklerınle 2 Dk'da Komple Yaparsın Herşeyi...Hiçbir *** Bilmiyorsan %50 Bilgi Sahibi Olursun...Herkonu Hakkında Bilgiye Sahip Insanlar Var Sağolsunlar Yardım Esirgeyende Görmedim..
Ama Herkes Birbiriyle Taşşak Geçmek İçin Yer Arıyor Anlamıyorum Bedavaya Sırf Milletle Dalga Geçmek İçin Geyik Konuları Açılıyor..Birisi Yanlış Bir şey Yapsa Eziliyor Dışlanıyor Nedir Bu Çaba Çözebilmiş Değilim Vallahi Artık Sadece Okuyucam Bu Forumu Çok Az Yazıcam Benlede Dalga Geçin Şimdi Buyrun ...
Olayları bilmeden yazmana veriyorum.. Bu megane ailesel olayları dahi kapsıyor.. Bırak sen boşver uğraşma.. ;)
Ayrıca type-r ekiyle 2 senede yapılan araç bir mi ? Hem başka bi ton bodykit varken.. Mehmet'in kendi tasarladığı şeyi yapmış olması vs..
ÖYle beğenmiş yapmış değil yani :)
Ki bence nesini beğendi anlamıyorum.. benim arbayı taklit etsin megane'lar ahahhaha
+ olarak o racın sahıbını bende tanıyorum zaten Özgür diye bir adam..
Bi tane daha vardı gri renki,birinci jenarasyonun arka kısmını+öne rs yaptırmıştı.
Hadi polimik olsun sabahlar olmasın :D
ama hıssedıorumkı yakında bırde kırmızı kopya cıkar amamo megane olmaz belkı zuahhahaha:D