ahaha yarıldımmm konular tahmın edebıleceğinizden bıle cokkk öte bizim apachiler bılıyor konuyu tum detayı ıle ama burada yazılcak cınsten değil
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
ülke replicada çok ilerledi
mehzent Nickli Üyeden Alıntı ahaha yarıldımmm konular tahmın edebıleceğinizden bıle cokkk öte bizim apachiler bılıyor konuyu tum detayı ıle ama burada yazılcak cınsten değil acilen yazıyosun bana
Yekta Nickli Üyeden Alıntı hahahahahhaa aynen katılıyorum sen kendıne bak lo kavun kokulu
mehmet lan çamurlukların şişk olmasa senin arabada bu kadar çirkin olcakmış
ahahahah sen merak etme canım benım bizi bilen bilir bilmeyende takıt eder ahahahhaha yekta anladın mı
By Megane ne şubesi oluyor bu
puhahahaha muhahaha bu ne yaaa :
Mehmet Ali DİNÇ M.A.D Custom Stickers
benı eskiler bilir yenilerde boyle orek alır baska aklıma gelmıo lan hatırlatsana yektaaa sefaaaa
Çakma Şubesi Herhalde
iyi rengini kopyalamamış
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
mehzent Nickli Üyeden Alıntı benı eskiler bilir yenilerde boyle orek alır baska aklıma gelmıo lan hatırlatsana yektaaa sefaaaa
valla hayatımda ilk defa cakması yapılan arac gördum
mehzent Nickli Üyeden Alıntı benı eskiler bilir yenilerde boyle orek alır baska aklıma gelmıo lan hatırlatsana yektaaa sefaaaa hauhaauh
YouTubeDR.ECU
Demmeki bodykit yaptırınca kalıbı alıp eve öyle gitmek lazım
mehzent Nickli Üyeden Alıntı ahahahah sen merak etme canım benım bizi bilen bilir bilmeyende takıt eder ahahahhaha yekta anladın mı ac tuning m3 tamponlarından sonra her arabayada bu tampondan yapmasın
tamponu beyazamı boyamışlar?
ahahha TAKLİTLER ASILLLARINI YASATIR ! : )
Biz hazıra konmadık bole uğraşa uğraşa yaptıık ahahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları