eline saglık m.timu:D dou sözümü dınlıyor aferım ona yiğit ve ethemınde aracının maşallahı war guzel oldular
Printable View
eline saglık m.timu:D dou sözümü dınlıyor aferım ona yiğit ve ethemınde aracının maşallahı war guzel oldular
:ofk: çağırmayın haa amk hiç güzel olmamış gıcık aldım sizden
focusun jantlardan bende istiyorum :D
maşallah hepsine ;)
yorumlar için cok saolun arkadaşlar Ibiza'yı alalı sadece 3 hafta oldu yaylar jantlar takıldı xenon ilk işimizdi zaten :) tamponlar sırada arkadaşlar şimdilik elimizden gelen bu :) yorumlarınıza cok teşekkür ederm ;) ethem focus bomba oldu gerçektende ;) yigit sende bekledigine degdi valla ;) tymu başkan ellerine saglık darısı tamponlu fotolara :D
Doukan abi jantlar yakışmış yaylar kaç cm ? İçini çok beğendim senin aracın ayrıca :) geldiğinde bizde çekelim foto ;) Marea ve focusta çok güzel duruyor 3ünede maşallah :)
maşallah hepsi güzel olmuş :)
Sağol Yiğit'cim.. Yaylar 4 cm Eibach.. Dogan Diler kardeşime yaylar için cok teşekkür ederim ;) Geldigimde haberleşir cekeriz güzel fotolar ;)
arabalar cok temiz maşallah.. fotolarda güzel olmuş.
dou nun ibizanın tampon geldikten sora fotoları çekerken arka kelebekleri açsanıza timu :)
ellerine sağlık ;)
araçlara maşallah.
dou'nun jantı bende beğenmedim. Kamer'in eski sarı gibi olsaydı bana göre daha güzel olurdu sanki:)
marea ve focus'un jantları çok güzel görünüyor.
Başının etini yedik adamın yok diyo açmayın kelebek falan :) ama bi dahaki fotolara acacam arkaları da :) Bu arada arkadaşlar jantları beğenen beğenmeyen herkese cok teşekkür ederim.. Kafamızdan geçen tek jant vardı aslında füme renkli OZ SUPERTOURİSMO.. Yalnız aracı alalı çok çok kısa zaman oldu ve janta hemen 2000 lira üzeri para bağlayamadık :o 2. eli zaten az ve benim bijon ölçümde 5*100 olunca OZ planı bi süreliğine rafa kalktı ;) Adanada 5*100 olarak bulabildiğimiz en güzel jant bu 5ZIGEN oldu.. Duruma bu tarz bi açıklık getirim :) Ama işin doğrusu OZ alamadık ama OZ kadar kaliteli hafif bi jant aldık.. Hafif modeli güzel ve sarı :) Bundan sonrası kısmet ;)
Maşallah dou güzel olmuş ibiza , cupra kit falanda takmayı düşünüyorsan 10numara olur
Diğer araçlarada maşallah kazasız belasız
hepsinin jantlar çok yakışmış
Fr de güzelleşiyor gittikçe maşallah :)
maşallah kazasız belasız günlere