oynar netlik cok abest deil ,retouch eğilmek gerek sanki biraz.. Elinize sağlık,araca da maşallah
Printable View
oynar netlik cok abest deil ,retouch eğilmek gerek sanki biraz.. Elinize sağlık,araca da maşallah
maşallah kazasız belasız usta arabnın dyno ölçümleri varmı
araba herşeyi ile güzel biz nekadar sağında solunda su olmamış bu olmamış desekte sahibi beğenerek yaptırmış allah kaza bela vermesin
guzel fotolar
cok guzel fotolar tebrık ederım...
masallah cok ıyı parcalar var aracta. ama gecmıste yapılan bazı hataların duzeltılmesı malıyet gerektıren ısler. gereklı parcalar alındıgından dıs guzellıgıne malıyet arka plana dustu. bu yuzden ufak tefek tıpsızlıkler olabılır. ama onlarıda duzeltıcegıne ınanıyorum. Allah kaza bela vermesın Adil abimize. ABİ kelimesini gerçekten hak eden bir insan güzelliği daim olsun inşallah.
begenmenıze sevındım, cok tesekkur ederim :)
sagol abi, tesekkur ederim :)
cekım ıcın fazla gezmıstık, sonlara dogru yolun tozu topragı birikti haliyle ondan kotu gorunuyordur.
tesekkur ederim :)
retouch eğilmek gerek derken ne demek ıstedınız tam anlayamadım, kusura bakmayın :)
ufak bi video kaydetmıstım, yukleyıp koyarım lınkı.
cekımlerden sonra bi belge gostermıstı. 490hp civarı bi deger vardı yanlıs hatırlamıyorsam.
tesekkurler;)
cok tesekkurler...
Eline koluna sağlık. Çekimlerde otomobil kadar güzel :)
maşallah çok güzel.konu başlıgında TPR TypeR yazıyor?tpr yüregir in eski typer degilmi?gariban ın araç.
kazasız cezasız gazlamalar .. ;)
araban kuvvetli grunuyor, iyi gunlerde kullan, birsey soracagim, turbonun hava girişine neden filtre takmasın sadece celik orgu taktın merak ettim,
Tek kelimeyle muhteşem,Allah kaza bela vermesin.:icon_tup:
sagol kanka :D
baslıkta TPR Turbo yazıyor :)
araç benım değil, ben sadece fotoladım :)
Turbonun onunde ayrıca filtrede var, fotograflar ıcın cıkartmıstık fıltreyı
Adil abi adına tesekkurler diyim :)
Arac guzel maşallah fakat scoob cok cirkin duruyor ve arabanın rengi siyah değilde füme gibi duruyor cila istiyor sanırım.Cekimler başarılı elinize sağlık.
video yokmu?
Masallah arac ozenle yapilmis.
Bu sene baya Type-r Turbolandi, sevindirici gercekten hepsi birbirinden guzel.
Basarilar.