hepsinin hisse ortağı tek başına sahip değil başaran ailesine ait evet bu garaj onun ve garajda daha gözükmeyen slr, pullman s600 ve bugatti veyron gibi arabalarda var bu fotoları çektiği için ve çekilmesine izin verildiği için 2-3 kişiyi kovmuştu
Printable View
zenginin malı zühürtün çenesi olayı...
Bencede tr de değil ...
garaj türkiye de ama tam nerede çok az kişi biliyor sanırıım. baya bi konusu olmuştu bunun diğer forumlarda.. bütün araçlarda tek bir kişinin değilmiş duyduğuma göre. gerçi 15 tanesi bile bi servet yapar o ayrı mesele.
eğer trde ise 60 sn anılarını canlandırmak ve heyecan yaşamak isteyen varsa saat 5 te maslak parkında buluşalım :D :D :D
güzelim ülkemde ne cevherler varmis...
Başaran arabalarını güzel saklamayı başaramamış...
ahaa f50 varmıs :D
gerçekten şaka gibi tr' de nerde bu garaj
gidip kapının önünde nöbet tutmak lazım :D
cehennem ve zebanileri bunlar olsun lütfen
bişi söliim mi kullanamadıktan sonra bi mike yaramaz bunlar... oyuncagını al aynı sey...
Aynen şaka gibi valla
iyi güzelde ne diye bu kdr aracı almış bu adam tek kişininmi:).bi mantıgı yok?gömmüş paraları buraya yazık.tr nin neresinde acaba?
Eski bugatti eb110 bile var fakat çok daha iyi bir yerde sergilenmeyi hakediyor araçlar.
gencler su cekicinin numarasından is cikar
99 olasılıgımız var iş bölümü yapsak garajı buluruz :D
yazık o kadar araba yer altına sokulurmu hiç bi deprem olsa pertişko trişko versinler bize ait oldukları yere caddelere pistlere sokalım :D
almış almış koymuş...maşallah...
Bu garaj TR'de değil arkadaşlar aşağıdaki fotoda arkadaki siyah arabanın sol at köşesinde "CH" yazıyor yani Switzerland....
http://i49.tinypic.com/2uxv4g6.jpg
şaka gibi :şok: :D
Niye arabayı isvicreden getirtmis olamaz mı? :D
Garaj da denmez buna, tamirhane gibi duruyor.
Yazık günah.
İsviçre den gelmiş olabilir tabi benimki sadece bi iddia idi.
serdarm takılma bana kalırsa ch harflerine etiketci diye takılan bütün minibüs taksi ve kuş serilerinde o harfler meşhurdur CH D F A gibi muhtemelen o da oniyetle taıklmıs olabilir nostalji v.s. gibisinden
evet nostalji olabilir , keşke şunları biz de görsek şöyle canlı canlı :)
MC12 beni bitiren araç ilk defa bir adamı arabasından dolayı kıskandım :)
Allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin diyicemde binmeye vakti varmıdıdr acaba
tmm resımleri bulundu ya yakında göze gelip batarlar...
Ben bakmaya kıyamıyorum adam nereye koymuş :D
Bu nasıl bişidir yaa :S valla büyüleyici..:)
Vayy be.Biz gtl dizelmi normalmi diye kafa yoralım şu garajdaki servete bak :)
360 Modena CS / Bugatti EB110 :icon_tup:
:tapedshut:tapedshut::Deli::Deli:
:love::love::puha::puha::
+
şu sağ alttaki AC Cobramı benmi öyle görmek istiyorum :D
Alıntı:
VAY be ulen 6 hafta üst üste sayısal loto cıksa yınede alamayız ordakı arabaları ne bıcım bı mekandır orası omrumu gecırırım orda ne para var bu mıllette ya
bi insan niye 30 tane ferrari 360 alır ki