C coupe amg ve e55 muhtesem renklerde hep ayni ton :)
Printable View
C coupe amg ve e55 muhtesem renklerde hep ayni ton :)
Ben ehliyetimi alıp, pederin gözüne girip güvenini sağlayana kadar satılmasın bu yavru nolur beee..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8008917/detay/
Yok ki şöyle bi R 34'te alalım garajdan :)
clk 55 efsane uzun suredir ilanlarda E55 de aynı gerçekten kolleksiyonluk araçlar zaten istenilen paralarda tam hakkı bence
bu ne biçim bi paraymış ya olmaz bu kadar=) yanlız ilk başta yayınlanan fotolar fransada bi garajdan die duymuştum yanılmıyosam
Adaletin sileyim dunyaa
Murat Gucel onceden Yenikoy Motors'taydi su an sadece MB'nin araclariyla ilgileniyor diye biliyorum.
Ilk sayfadaki balik istifi dizilmis garajin MB'nin garajiyla alakasi yok zaten forumda paylasilmisti gercek bikac fotografi telefondan girdigim icin bakamadim.
Imkanim olsa su an kacirmazdim bu araci, fiyati da cok iyi ayrica. Hatta MB'nin araclari arasinda fiyati piyasa degerine en yakin olan arac :)
aynı arabanın oradan da ilanı var zaten
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53894372/detay
şimdi evde olsam 3 vti ın aynı otoparkta yan yana fotosunu eklerdim ki konuyu açanlar dadmin olsun :D
bu mehmet başarana harbi uyuzuö ulan yazık günah almış hepsi çürüyor olduu yerde.
Hepsine tek tek baktım vay anasını dur bida bakıyım ben
offff...daraldım..:)
Bana gelmeye başladılar bu nedir aga yaa ..
Soğanlıkta oturuyorum şu garajın nerde olduğunu bi çözemedim bulamadım göremedim ya yuh bana
Vay aq çileden çıkacam, bu ne lan Ferrari imalathanesi mi bura :D
Bi de o sağ arkadaki makine Maserati MC12 mi??! Sana geliyorum allahım..
E55 amg duruşa bak yaa
Zengin in arabası züğürdün :)
ferrari deposu :)
Masallah insan psikolojisine zararli
merak ettim nerde bu garaj ?
Kim arkadas bu basaranlar ?
:) :) :)
HAMDİ BAŞARAN - Marmara Elazığlılar Derneği (MARED)
babaları elazığlı köyden gelme tırnaklarıyla böyle bir şirket kuran adamdır.
çocuğu olan bu şahıs babamız öldükten sonra biz elazığlı değiliz diyen insandır.
bana göre babalarının tırnağı olamazlar isterse ferrari fabrikasını alsınlar.
nerdeymiş bu garaj ya bi gidip görelim =)
kapitalizm
Nerdeymiş bu garaj yaw
valla her neredeyse baya sıkı bi garajmış :D
acaba bekçi falan lazımıdır o Ferrarileri silsem parlatsam haftada bir marş basam parada almasam ne güzel olur :D Ferrarilere bittim hep hayalimdi bir tane ferrari'm olsun diye adam maşallah fabrikayı komple almış gibi :D
Mercedes marka AMG versiyonlardan hemen hemen hepsini aldı en son CLA45 ve E63 'ü geldi.
baştaki fxx fotoğrafları başarana ait diğerleri TR de değil