çok yakışıklı, maşallah.
Printable View
çok yakışıklı, maşallah.
jantlar çok yakışmış kazasız belasız..
maşallah araç gerçekten tam tadında olmuş bu jantlarla..kazasız belasız..
bu königler fn2 den sora rokkoyoda uyuyor muydu yaw=)
masallah cok guzel fn2de guzeldı buda guzel olmus kazasız belasız ısallah...
Mas.çok güzel kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız jantlardaki kırmızı şeritler giderse süper olur.
Maşallah diyelim, nazarımız geçmesin :) Kipaya yakın otuyorsunuz fotoğraflardan anladığım kadarıyla, hatta şuan çıksam balkonumdan biraz zorlasam görürüm :rolleyes:
Trafikte 1-2 kez denk geldim Koçtaş önünde, yakındanda en az fotoğraflardaki gibi ilgi çekici. Kazasız sürüşler :icon_tup:
Harika duruyor yaa.Maşallah :D
abim GÖZümüz aydın sonunda kavuştun makinana çokta şık olmuş kazasız belasız inşaAllah..
Maşallah çok güzel olmuş sade ve şık:icon_tup:
Maşallah çok güzel olmuş jantlar cuk oturmuş coilover larda tamamlamış olayı güle güle kazasız belasız kullanın...
Estetik olarak mükemmel ötesi bir araç.Harika duruyor Type R serisine tercih etceğim nadir araçlardan bu arabalar..Jantlar çok yakışmış gerçekten de kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun...
Hastasıyım :) Gecen gun Carrefourun onunde Denk geldık abı sen ondeydın Dedım yakalıyım slm vereyım barı ama yakalayamadım Sızın eve donen vırajı ole bı dondun kı ben gırsem o hızla oraya cızgı falan yapmak yalan yanı dırek takla atardı benım araba :) Masallah allah kza bela vermesın .
maşallah kazasız belasız.
jantlar çok yakışmış scirocco ya diyecek bişey yok ztn maşallah kazasız belasız:icon_tup:
Rocco'ları seviyorum.... Kazasız belasız...
Gözüm iki şeye takıldı...
Jant rengi ile kasa rengi aynı olsa ???
İkincisi de sağ kapı altı ezikliği
maşallah güzel gerçekten jantları yakıştırdım ama gözüme biraz büyük geldi :)