bnm hattım kontürlü diil kardeşim bu 1 2. side sende miyavladın bütün gün açtırma benim ağzımı :D
Printable View
ben taş fırınımdır ağa hiç tırsmam :hehe:
bana her türlü uyar gülüm ;)
o deilde :) uhauauhauhauhauhauh ağzınıza coilover testi yaptım özür dilerim :) sorunlarım baş gösterdi bu aralar :)
Cem kardeşim Doğum günün kutlu olsun Kötü günümde yanımdaydın çok teşekkür ederim :)
şuan pasta yerken rastladım konuya :D isabet oldu yoksa canım çekicekti. geçmiş doğum gunun kutlu olsun.
Herkese çok teşekkür ederim en kötü günümüz böyle olsun hakikaten güzel gündü..
E5 ve Temdeki atraksiyonda ayrı bir hava kattı Tarık kendini aşmış bi ara Özgünle gidiyordu :D Dönünce napıyosun sen dedik benzin pahalılandığından beridir böyle gidiyorum dedi :D
güzel gün olmuş inş en kötününüz böyle mutlu olsun da erel allaha şükür kendi ve sefanın fotosunu çekmekten arabaları çekmeyi unutmuş :D
Scirocconun sag taban dösemesini deldim sagda frene basmaktan, Bahcesehirden Ataköye gidene kadar :D
Adam havaalanı yolunda motor kovaladı :D
yavuz sen cidden yaşlanmışsın :D
Sizi takip edicem derken sandero'nun motoru açıldı 3k km sonra ilk kez 3k devir üstüne çıktı:D
nice mutlu seneler olsun fotolarda çok güzel :)
Videoya takılmayın da 15. snye dikkat diyorum :D
http://www.streetfire.net/video/21022010_736651.htm
Cem tekrar kutlu olsun doğum günün
auhauhuauh Yancı sefa seni mehmet orda kız arkasıyla gidio bu arkadan eskort kuma gibi
heryere 3lü gidiolar auhauhuauha
Yiit ezmis :D
Yanlız sefaya da yüklenmemek lazım o sıra 106 baya bi ağırdı çünkü :D :D C2 zaten boş :D
vıdeyuda tam bızım oralarda cekmıssınız.rast gelmek ısterdım
sefa ve bitmeyen 3.vitesi uhahuahauuaahuauhauh
Sefa orda ne dediğini bi açıklarmısın :D :D
Abi Sefada ben 90 kg + Gökhan vardır bi 70 falan baya ağırdık yani :D
Ekstra 160 kilo bide eksik sekromeç :D
Şaka bi yana bol aksiyonlu bol eğlenceli gündü. Hepinizle Tanışmak çok güzeldi. Cem ayrıca doğum günün kutlu olsun.
http://i45.tinypic.com/25grxwk.jpg
bir dahaaaa söyleeee
der gibi auhauhaa :) :) :)
KArdeşim dogum gunun kutlu olsun gec gorebildim ***** sebeblerden :) nice mutlu senelere en yakin zamanda gorusek la :)