masallah aracın kendisi guzel ama jdm stickerlı hali için aynı seyi soylıyemıycem cacıgın yanında kola içmek gibi bişey olmus.
Printable View
masallah aracın kendisi guzel ama jdm stickerlı hali için aynı seyi soylıyemıycem cacıgın yanında kola içmek gibi bişey olmus.
Güzel duruyor..
Jdm ne alaka anlamadım? Ama bence İngiltere'de ki Ford forumlarını biraz karıştırabilirsin örnek Connect'ler çıkabilir..Makyajlı kasanın stopları+Güzel bir 17-18" jant/lastik seçimiyle hoş olur..Güle güle kullan..
Buyrun gündüz fotoğrafı:)http://img408.imageshack.us/img408/168/dask573.jpg
usta shocker'ı bol bulduk sacalım demişsin :)
danıssaydın bana yardımcı olurdum sticker konusunda :)
sticker konusunda hiç sıkıntım yok :D allah şükür 1 xenon kutusu ağzına kadar dolu folyo kesim var elimde duyrulur :D herkese teşekkürler. amin cümlemize kazasız belasız.
kendi tarzı oluşturmak ellet de güzel fakat bunu jdm gibi isimlendirmek mantıklı degil.
emegine saglık sticker hariçinde cok güzel olmuş maaşallah.
Stickerler hariç güzel olmuşa benziyor, Benziyor diyorum çünkü aracı sadece önden görüyoruz :) Ayrıntılı fotograflarını çekip koyarsanız seviniriz. Bu arada Farlarla ilgili, Benim fusionla, Connectin farları birbirlerine benziyor yapı itibarıyla, Bi-xenon mercek montajı çok yakışıyor benden söylemesi ;)
Güle güle kullanın...
mercek aklımda hatta ucuzada buldum. ama farları bi daha sökmeye üşeniyorum artık. toplam 5 kere actım farları :D
kazasız belasız değişik açılarda fotoda görmek isteriz sac jant die çekmemezlik yapma
cok guzel olmus emegınıze saglık fordada jdm askı forever
Allah kaza bela vermesin
teşekkürler herkese. bu arada üstüme alınmıyorum ama o farlar ne uygulamalar gördü bidaha acarsam kapanmıcak artık 1 parmak silikon var su geçirmesin diye. en güzeli böyle oluyor.ne denediysem yakışmadı.
Gündüz fotosu daha bi hoş maşallah :) Bencede stickerları söküp güzel bir jantla çok iyi olur :)
maşalalh aynı integra gibi olmuş önü
Sen sök o stickerları German Style yaz, missss. :D