maşşallah hepsi çok ii emoro kardeşimin bende yanındaydım muhteşem üçlü die bahsettik:D
Printable View
maşşallah hepsi çok ii emoro kardeşimin bende yanındaydım muhteşem üçlü die bahsettik:D
Masallah kanka araclarınıza
burgerın menulerde kuculdumu necı arkadas yaa 1 alana bı bedawa oldu mertlık bozuldu doymaz olduk..:hahaha::hahaha:
kahwerengı extrablat burger ıyı bılır ghost vtec we enkaz vtec'ı top secret vtecler olaraktan yanlıssam duzelt ugur gardasss..:D:D
maşallah araçlara:) kazasız belasız...
teşekkür ederim iki siyah senle ben vardık sen ben tek kaldım napıcazz :D
bulut hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız cezasız maşallah
Yasin abii Racing motor la rolling gazlarken,, birisi işi acil şekilde TAXİİ diye bağırırsa durcakmısın :D
bullet ve k.can bi yerden bi haber bekliyorum çok az kaldıı %85 şii bittii eger olursa size bi süprizim var şaka olacak gibi bişeee ama biraz zamanımı alacakk bakalımm inşallah hayırlısı diyelimm
Bullet aracın hayırlı olsun.siyahla devam :)
bu arada siyahın plakası nedir ? L mi ?
Maşallah hepsı çok iyi :)
teşekkürler..
tesekkurler..
butun araclar cook guzel..Nede olsa Antalya VTI'ları :D :P .. Bullet'ın (ısmını bılmıyorum abı kusura bakma) VTI'ı dedeman tarafında gazlarken goruyorum :D ...... Grı Hb yıde goruyorum guzel sesı var...bu arada o arac bızım manavgattan gıtme eskı L 3900 sanırsam yanlıssam duzeltın....
Allah kaza bela vermesın.....
cıgercıye pılawcıya alayına gıde-R..:hahaha::hahaha: kankı olar sana yaramaz gel sen onları bna wer...:D:D
Maşallah bulut abi 10 numara aracın var.Bol bol fitek aç :D
viteks herzaman acıkk :D
maşallah çok temiz duruyor.. ama araç neden yüksek kalmış öyle yav
ef 430 stock power:D
Sıyah vtec eskı kt ye benzıo maşallah güzel hepsı.
maşallah maşallah canavar gibi hepside kazasız belasız..
teşekür ederim emrah usta
yaw bu ara benım eski arabamı aynısı gıbı duruyor tanıyamadım :(
masallah araclara.. ;)
kemalcannn o ne olm öyleee.naptın sen integrya.leyley gibi yapmışın arabayıı.seninde içine fil yavrusu kaçmış gibi.tabi orda dede yok.az ye diyen yok bişe yapan yok.ver yesin ört yatsın tosunummm.hayat sana güzel vallaa.
araçların hepsine maaşallah.güzel resimler olmuş.
(kemalcan senden çok integrayı özledim kanka yapacak bişe yok:D )