|
|
#1 | |||
![]() |
1.6 16v Palio 7 de 7 yaparak drag 1.si oldu...
Araç Sahibi:Emir_hks videolar gelicek...şuan ayarlanıyor...en kısa zamanda atılacaktır... ![]() veeeee!!!Katil ![]() 07 Mart Pazar RPM16 Drag Day!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı Altta!!! Son Düzenleyen byTombalax; 08-03-2010 01:53. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı Altta!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı Altta!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı Altta!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı Altta!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() ![]() ![]() theEND
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ...
|
video v.s. yokmudur acaba
__________________________________ Samsa |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
videolar gelicek...şuan ayarlanıyor...en kısa zamanda atılacaktır...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
106gti bitikmiydi?
yoksa palio'damı bişeyler var? __________________________________ http://img3.imageshack.us/img3/6217/fiatlogo.jpg . Fiat Marea MK2 HLX . |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
yok 106 bitik değildi...kalktığı her araba sağlam...
Palio'ya gelince jsv cai-my racing susturucu var... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
saçma biraz ya geçtiklerinde bişe yok yada araçta başka şeyler var :d
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Palio 1.6 16v ile flash gecmek zor birsey degilki, 1.4is zaten cocuk oyuncagı...
106 da durumu kötüyse, debriyajı vs iyi degilse gecilebilir. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 206-306
|
pek akıl ısı gelmedı bu bana
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
abi yüklü flash diyor :s bizdede vardı HL modeli 1.6 16v babamda. Tamam gidiyordu ama ne biliyim sadece cai ve egzozla olur mu ki ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Ne kadar yüklü olabilirki
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Neyse abi bize koca bir Maşallah demek düşer o zaman ciğerli ciğerli
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
ilginç ama tebrikler...
Geçen sene draglarda 1,6 paio ya 6-7 boy atmıştım ki benim aracım xs, gti ı geçmesi şaşırtıcı cidden |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MK1 Palio 16v,82' Vw T3 2.0
|
Bahsi geçen palio benim
Daha drag konusunda pek tecrübem olmadığı için o gün yakın bir arkadaşıma verdim aracı,ilk olarak 306 ile denemek istiyorduk sonra noldu bilmiyorum araya 106 girdi biz çekindik baştan ama sonra dene dene diye ısrar etiler denedik geçtik 106'nın sahibi aracında sorun olduğunu söyledi bizde tamam normaldir diyip 306 ile denedik geçtik ardından 106'nın sahibi tekrar deneyelim dedi bizde yine çekinerek yok dedik ya olsun arabayı daha alalı 1 hafta oldu aracın nesi var nesi yok görelim istiyoruz dediler ve tekrar denedik bitiş noktasında uzaktan gördüğüm kadar yan yana geçtiler, aracı kullanan arkadaş siteye üye zaten gördüğünde yazar en olumlu yorum ondan gelir.Daha sonra yakın bir abimiz ile birlikte gelen flash vardı bize denilen yüklü olduğuydu egzantrik vs (ne kadar doğru bilemeyiz tabi) olanlar bunlar dediğim gibi o gün aracı kullanan arkadaş gördüğü zaman konuyu yazıcaktır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |