106 Kj 152 olan mı ?
Printable View
106 Kj 152 olan mı ?
tam hatırlamıyorum ama o sanırım :soru:
Pek iç açıcı bir 106 değil zaten. B.çekmecede satılıyoken bakmıştık hoşumuza gitmemişti. Sonra Berkaylar aldı silivriye gitti araba. Onlarda kaza yaptılar galiba sonra toplandı falan. Tam net değil ama hatırladıklarımı söylüyorum. Neyse Palioya maşallah diyelim şaka yapmış harbiden :)
Maşallah bursa coşmuş..
106 ya bakılacak olursa o aracı her araba geçer gibi duruyor :D
Tipo turbonun videosu varsa görmek isterim..
ozaman ben direk drag birincisi oldum :D ahah geçmiştim bu palioyu :D
ahanda size videosu :) jandarma gelmeseydi daha sağlıklı bi şekilde kalkardık :)
http://www.youtube.com/watch?v=-_ZfG2lQFz4
stock palio nasıl gti ayırdı peki?
o 106 ne öyle ya xs'den gti yapmışlar herhalde beni bana bırakın diyo:D
zaten orda palioyu kaldırmamız hataydı...Yusuf Abi'ye bi araç bul dedik ama o da fena bişey buldu... :D Allah'tan yerler ıslak...
Ama Maşallah nazar değmesin sıkı alet...
aynen jandarma bozdu ama bu dragta tersten kalkıldı hiç jandarma felan gelmedi...
resimlerdeki bordo kartal ın panjuru nasıl öyle. k36 olmuş :D
palıo vtec2 ıle kafa kafaya gıdıor.ls ler 110 hp palıo hafıf oldugu ıcın kafa kafaya gıtmesı normalde 106yı gecmesı bana ılgınc geldı.yanı 106 vtec2 yı cok rahat gecıcek bı araba ama vtec2yle kafa kafaya gıden palıo 106yı gecıo.106 ya cok kotu yada palıo gercekten ıyı gıdıo ama yorumlardada 106nın kotu oldugu yazıo palıo bunun ıcın gecmıstır.yınede her ne olursa olsun palıonun sahıbıne tebrıkler kazasız belasız surmek nasıp olsun.
palio neymiş be :D maşallah