|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Özgün,Cem,Alptuğ,Emre,Tarık,Yavuz,Yekta,Sefa,Göki, Mehmet,Muştu,Barış,Erel,Hakan
Cuma gecesi serüven başladı, çok güzel anlar yaşandı herbiri birbirinden efsane, her anı bol kahkahalı neşeli geçti, izmir girişinde karşılayıp evinin kapılarını açan dönüş vaktine kadar yanımızdan ayrılmayan muratB,mertacar,venomgökhan ve halil ibrahim sforası kadar güzel mangal ziyafeti yaşatan mustafa abiye ve arkadaşlara sonsuz teşekkürler, Her anı unutlmıcak hafta sonu geçirdik.. Benim aklımda kalan ve en çok güldüğüm olay ise ahahaha muştu ile aynı yatakda yattık, ayaklarımın dibinde katlanır masa vardı rahatsız ediyordu dayanadım koydum tekmeyi devrildiler, muştunun kabus görür gibi noluyo lan noluyooooo diye zıplaması benim bittiğim andı ![]() ![]() ![]() Daha sı var ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Son Düzenleyen Göki,ZD; 08-03-2010 17:32. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arabanın frenlerinde sorun oldu orda bile sanayiden çıkamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen Göki,ZD; 08-03-2010 11:56. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ,
Son Düzenleyen Göki,ZD; 08-03-2010 12:03. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen Göki,ZD; 08-03-2010 12:07. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
evet bütün izmirli dostlarımıza kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ederiz.
çok keyifli güzel bir yolculuktu ama bütün eğlence detaylarda gizli aklımıza geldikçe yazarız bu arada minibüste el kızartmaca oynarken gökinin attığı şuh çığlıklarında fotoları videoları olması lazım ![]() bide feribot beklerken ki videolar huahauhaua |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Kanka alayını koyacamda şimdi bunlarla ayıklamıcam.
upload edip veririim. yapıyorum 1 saat e biter
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
minibüsün balatalar bitik çıktı arka sağ a4 kağıdı gibi olmuş pazar günü malzeme bulamadığımızdan bi kör tıpa şekli arka sağ fren iptal
geri kalanda zaten tutmamak için direndi neredeyse frensiz geldik ![]() millet içerde tepinirken ön sıra koltukları bağlantılarından koptu ![]() tavandaki lambalardan biri enson 15 kişi üst üste çıkınca tepinirken koptu ![]() ve bomba herkesi bıraktık sefa ile özgünleri bırakmadan otmatik sürgülü kapının sigortası attı sefa yekta camdan çıkmak zorunda kaldı ![]() Peki ya ÖZGÜN ??? ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
bütün fotoğrafları istiyoruz
![]() ![]() İzmirli arkadaşlara tekrar tekrar çok teşekkür ederim çok saolun.bu arada vapur beklerkenki videoları umarım sadece siz çekmişinizdr etraftaki arabalar çekmemiştir AHAHAHAHA ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 gtı,mk1 saxo vts,600RR
|
ahahahahahaa ellerinize nolmus öle öldüm kıyak bi olaymıs
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
ahuahuaa onu yolda pencereden kamyonculara oranızı buranızı açmadan düşünecektiniz hakan beyyy
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
gıçığım kardeşim hepinize
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
![]() FAİL** **koltuk altı teri burdaki yırtıcılığa mani oluyor |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Abi siz sadistmisiniz o ellerin hali ne öyle
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 182B6
|
tekrar bekleriz, güzel eğlendik farklı bi haftasonu geçirdik. Güzel ağırlayabildiysek ne mutlu bize. Zaman olsaydı havada kapatmasaydı pazar günü kordonda birer zevk birası içerdik neyse bi dahakine
..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
kadir inanır spec
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ya ben böyle bişi görmedim adamların elleri rengarenk oldu damarları patladı elleri şişti hala kimsede geri vites yok
![]() en son sefa her seferinde gülüyodu ama eller paramparça adam bağışıklık kazanmış hiç iplemiyo bile
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 106 gtı,mk1 saxo vts,600RR
|
bazı arkadasların cumartesi gecesi renkli gececekti biraz daha ama olmadı
![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar yaza çeşmede yat kiralarız asıl şamata o zaman kopar ahahahahaha.Erel bu arada toparlandın mı kafan hala güzel mi
Mustu sana ayrıca teşekkurler.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |