Puahahhashfsjdhffhsfhsf :D :D :hahaha:
Olum altıma işiodum burda :D :D :D 60 lira verip bu makarayı yapamazdık walla hiçbi yerde iyiki durdurdular bizi :D :D :hahaha:
Printable View
Haeuaheuaeh :D
Ya Orda Koptum, Arkasında Duruyorsun. Polis döndü ; - Ne İşin Var Olm Arkamda, Genç Adamsın Dolaşma Arkamda, Kötü Bişey Olur fln?
Muhaha, Ne Yarıldık Orda.
Bende Polise Dedim ya : - Abi, Kardeşimiz Genç ve Güzel, Şeytan Doldurur Allah Korusun :D:D:D
Cihan Yerlerde.. :D:D
Deli cesareti bizdeki :D Bide şey oldu ya...Gittim koşa koşa Silencer'ı taktım bas marş dedi bastım ver gaz dedi milim milim gaz bastım YAZ EKSOZdan dedi :D Bendeki laf ''ulan keşke kesiciye soksaydım'' Polis dioki ''kesici ne'' :D :D :D:D :hahaha: :D :D
Bide şey muhabbeti güzeldi.Polisi gördüm sarıldım emliyet kemerine tokaya bi baktım sparco :D :D Üstüne oturıyım mı diye düşünürken polisin yanına geldik zaten :D :D Puhahaha :hahaha:
Iyıydı Bee Helekı Yalovada Askıda Kalıslarımız :D
Ahhh Fatıhhh Ahh:)
Yaktı Bızı Gunun Yıldızı Fatıh Yhaa :D
ah be o günü kaçırdım ya :(
keşke gelseydim sizinle bende yeseydim bir 62 tl :D
neyse bidahaki sefere artık :D:D
ordakılerın % 80 ni ben tanıom :D % 100 ü emınım benı tanıyodur :D güsel güsel :D
ahahaha konuya gel bomba ya :D mustafa yemedi mi ceza orayı kaçırdım yırttı falan yazmış Cihan :D
Bu arada resimlerde çok güzelmiş maşallah bütün araçlara :)
bu arada ceza yediginiz yer karamürsel :) yalovaya daha coook var :)
güzel bir buluşma olmuş izmit tayfası olarak...
telefonla ihbar eden tc kimlik no ya sahip olan vatandaşlarımızın kulaklarına isimlerini üflüyorum önüne sıfatlarını koyaraktan....
kanka polislerle fotoları baskıya verde bir daha 62 den tavşan yapmasınlar size...
bu neya 8*62 ülke ekonomisi canlandı resmen yuhhh...