marmadosa gelmeden sağdaydi o yolda :)
Printable View
Mitsubishi Galanta dikkat ayni evo X un hatlari:eek:
2000 yılındaki fuar , babamın beni alıp götürdüğü ilk otoshow du .. o zaman sadece exoticleri bildiğimden porsche standında bayağı bir süre geçirmiştim . 911 turbo vardı koyu lacivert. içine bindirtmemişlerdi de ne üzülmüştüm ....
fotoğraflar için sağol araçların bir kısmı gözümde canlandı az az ..
en geride hatırladığım 98 yılındaki izmir enternasyonel fuarıdır , fiat coupe vardı gök mavisi . rampaya çıkarıyorlardı o da aklımdan gitmeyen anlardan biridir .. hala severim fiat coupeleri :)
vay be ne güzel 2000ler
keşke sil baştan yapsalar
şimdiki arabaların çoğu kopyala yapıştır
Şimdi babalarımızı daha iyi anlıyorum niye o eski amerikanları anlatırken heyecan duyduklarını.. Hakkaten hep eski olan güzel olarak kalıyor sanırım bu böyle devam edicek bizde çocuklarımıza eski Evolar vardı E36 lar vardı diye anlatırken onlarda bize anlam veremicekler :)
Kırmızı İmza. Hiç Unutmam :D O Sene Bende Ordaydım
2000 deki fuar istanbul'da geldiğim ilk fuardı...
okul kitap fuarına gezi düzenlemişti bir arkadaşımla kaçıp fuara gelmiştik...10 sene geçmiş üstünden amma yaşlanmışım :D
way be gerçekten çok güzel bir konu olmuş elinize sağlık şimdiki durumla kıyas yaparsak o zamanki tasarımlar daha güzel.
Vay bee çok güzel fotolar.Paylaşım için teşekkürler
İzmirde satılık olan Temsanın genel müdürünün aracıymış özel getirmişler diye biliyorum.Hatayda satılıkken çok beğenmiştim o arabayı ama kısmet olmadı.
Diğer araçta fuardaki araç gibi duruyor.
Bari Türkiyede 2 tane felan desinler:)
Düzeltme: Zaten ilanda yazıyormuş.Niye kasmışım ki :)