|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Herkeze merhabalar...
Ben Umut İstanbul Beykoz'da oturuyorum fotoğrafçılık ile ilgileniyorum,bu ara otomobil fotoğrafları üstüne tecrübe kazanmaya çalışıyorum bu yüzden arabasının fotoğrafını çektirmek isteyen varsa benimle iletişime geçsin lütfen,ücret filan istemiyorum sadece iki isteğim var 1.si araç sahibi oturduğum semtten alıp fotoğraf çekimi sonrası tekrar evime yakın biryerlere bırabilirse çok iyi olur ,2.si ise arabanızın orta seviyede tuning uygulanmış olması yani aşırı derecede olması şart değil ama stock bir arabayı da çekmek hoş olmaz diye düşünüyorum. İletişim için : umut-yilmaz@msn.com Referans için Emre'nin OPC'ye çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz. Opc HDR fotoğrafları :) Son Düzenleyen systemstyle; 16-04-2010 21:51. |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Baska istek arzu var mi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
Yok estafurullah, neden böyle dediğinizi anlamadım sadece 2 tane isteğim var bu işi tecrübe kazanmak için yapıyorum herhangi bir maddi çıkarım olmayacağını belirtmiştim.
Son Düzenleyen systemstyle; 16-04-2010 21:55. |
|
|
|
#4 |
![]() |
fotoğraf çekmenin stock u modifyesi olmaz fotoğraf çekmek bir sanatsa ayrım yapmican. yanlış yaklaşımından dolayı öyle bir tepki alman normal
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
Bence dediğiniz başka fotoğraf dallarında geçerli,ben çok çok aşırı bir modifiye yapılmış olmasını istemiyorum tabiyki şimdi bir stock arabayı çekmek var birde hafiften bir tuning yapılmış arabayı çekmek ikisi aynı şey değil benim için.
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Bide araç sahibi semtimden alıp sonrasında evime veya semtimin yakınlarına bırakırsa çok iyi olur demişsin, zaten öyle bişey olsa araç sahibi evindende alır evinin yakınlarınada bırakır kanımca Bunların dışında yaklaşımın, düşüncen çok iyi. İnş en kısa zaman'da kendini geliştirirsin
__________________________________ Son Düzenleyen Type-R; 16-04-2010 22:02. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
ya arkadas sert tepki vermeyi seviyomusunuz orta derecede modifiye istemiş ben olsam ciddi ciddi mod harici cekmem acıkcası cektigin fotografıda isteyerek severek cekeceksin yoksa evdeki sandalyeyide cekerim foto makinasıylan
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: AE86
|
İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
10ur karmaşa yaratmayı ne çok seviyosun be arkadaş
adam fotoğraf çekmek istemiş çekmek istediği araçlarla ilgilide bilgi vermiş ne var bunda?
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
Güzel mekanlarda stock araçlardada güzel sonuçlar alınabiliyor
![]() Arkadaşımda fotoğrafçılık hobisiyle uğraşıyor ama farklı ne kare yakalıyorsa acımıyor basıyor deklanşöre , fotokritikte bir iki kez haftanın mı günün mü ne fotoğrafı seçilmişti |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Gereksiz bir gerginlik olmuş bence.İstediklerini gayet kibar bir dil ile anlatmış.Sataşmak yersiz diye düşünüyorum.İşine gelirse iletişim kurar çektirirsin işine gelmezse konuyu okuduktan sonra kapatır geçersin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Aynen öyle. Fotoğraf makinası arkadaşın sanat onun. Elbette çekmek istediği objeleri seçme hakkına sahip. Ki bende olsam aynısını yapardım.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Stock bir araba çekmek gayette hoş oluyor , istersen benim aracaımın konularına bir bak megane2
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
Bence bu kadar abartılmasına gerek yoktu,isteyenler iletişime geçebilir teşekkürler.
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
çok güzel bi fikir fotoları çektikçe paylaşmanı isterim kolay gelsin __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
istedıın seyler abartılck sorun olucak seyler deıl bencede gayet duzgun yazılmıs bu sıtede herkez bırbırınle kanka arkadas deıl bırbırını tanımıyor tanımıs olsa bole bı konu acmak zorunda kalmaz ıstedını bulur . tanınmadığı ıcınde böle bı yardım ıstemıs ınsda bulur. ama arabası vw deılde cıvıc modelıde vtı olsaydı daha bı ıyı yaklasırlardı honda kardeslıı barıs cubugu otturerek heheheheh
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bencede konuda bir problem yok. bende çekmek istediğim araçları önceden belirleyip araç sahiipleriyle görüşüyorum. zaten karşı tarafda çekim bitiminde seni o alanda bırakıp gitmez diye düşünüyorum. inş kendini geliştirirsin fotolarını burada paylaşırsın gerginliğe gerek yok
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 206-306
|
gayet duzgun yazılmıs ıstenılen yazdıkların ters gelıosa ters gelen kısı konuyu gormesden gelsın bısı yazmak ıcınde yazılması sacma gelıo ısteklerın var kı bunlarda olucak seyler stock aracı ceksen ne olur cekmesen ne olur bayıde bı suru var zaten amac farklı seylerı gormek anlamadıgım sey zaten stock aracın fotolarını paylasmak gun ıcerısınde 100 tane goruyorus trafıkte tek fark plaka
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:41 ::::

adam fotoğraf çekmek istemiş çekmek istediği araçlarla ilgilide bilgi vermiş ne var bunda?