mükemmel bir gün olmus.
aracların hepsi birbirinden sahane özellikle coupe ayrı bi güzel görünüyor.
kocaman Maşallah hepsine ;)
Printable View
mükemmel bir gün olmus.
aracların hepsi birbirinden sahane özellikle coupe ayrı bi güzel görünüyor.
kocaman Maşallah hepsine ;)
yaw nerde çakma honda hepsi izmirde :D
bi porşeyi tek geçeri:D
Maşallah hepsine.
Delsol´un başka fotoları yok mu ? :)
tebrıkler izmir , muhtesem kareler ellerinize saglık + araclara da maşallah hepsi prıl pırl çiçek gibi:icon_tup::icon_tup:
Çok güzel araçlar maşallah ,güzel bir toplantı olmuş fotocularında eline sağlık :)
maşallah araçlarda fotolarda çok güzel
hepsine maşallah... yeşil coupe civic çok güzel hastasıyım :)
çekimlerde on numara araçlarda on numara benim eski araçta değerini bilenlere gitti maşallah kazasız belasız ;)
bu arada İzmirin fotografcılarıda fena onlarıda es geçmek olmaz ;)
İşte bu yüzdendirki memleketime ve insanıma hayranım:icon_tup: süper bi gündü, emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler...;)
mukemmel bı gun olmus cok kotu kacırmısız onu anladım suan :D
herseyı gectımde ulasın coupe yakıo ya kazasız belasız kardesım.butun araclara masallah fotolar super cekenlerınde ellerıne saglık.ft ınsan haber verır lan :D
İzmir'in civicleri gerçekten çok zevkli. Süper fotolar. Maşallah.
Kesinlik'le yorum yazan arkadaşlara katılıyorum, izmir honda konusun'da çok başarılı:icon_tup: fotolarda mükemmel..:icon_tup: büyük bi zevkle baktım hepsine. Emeği geçen herkezin eline koluna araçlarına sağlık.;) Allah kaza bela vermesin.:)
Harika bir gün olmuş, fotoğraflardan gözümü alamadım.. İzmir'in kızları gibi Hondaları da bir başka :)
cok ii bı gun gecrdık herseyyle sperdi foto ceken butun arkların ellerıne emeıne sağlık ....