baklava gibi insanın ısırası gelio.. :D :D :D
ramo muhteşem olmuş yeşil ile çok daha güzel olur.. kazasız belasız.. Maşallah diyelim.. :D
Printable View
ulan gavur parasıyla 5 para etmez bu araba jant desen gene öyle :D
Ramo böyle yap herkesin gönlü olsun ahahaha :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7132910_n.jpg
Dinle abi sen yavuz abiyiii :D
birisi kamber kiti bulsun ramosi yeeee
RNZ her zaman fenalardaydı ve her zamanda öyle olucak.. maşallahh
Çok iyi olmuş
Maşallah kazasız belasız...
Beyaz aracda kontrasti saglamak adina cok acik renk yapilirsa goze batabilir. Cok civik olmamali bence. Stile gore ornegin mat bir renk de tercih edilebilir. Alyonlar ve cember ultra polished olursa guzel olur tabii. Bir de yesil veya kirmizi bbs ufak kapaklar ;)
hafif basık birazda RS li ;)
Çok iyi ya yorumlar kopardı bunlar sürterse 8.5 war onları denicez dio öldüm bittim :hehe: :hehe:
Vay vay vay jantlari mor yapalim dedigimde; `o ne olum oyle cingene gibi diyip`,mor boyandiktan sonra TR`de duayen olan gorminsitayl uzmanina geeel haha onerilerini dinleyin guzel seyler onermis:D
ben olsam,pembe cember(iccember yani)yesil yada mor yada mavi ufak kapak yapardim,suan aklima pek bisey gelmedi ama guzel bi combinasyon yapardim,aman banane ya:D Hayirli olsun yalniz gercekten cok cok cok guzel :) MASALLAH.
makata yeşil atası oluR....
çokçok sağolun :) kamber kitine bi ulaşınca görcez inş. renk olarakta pembe ve yeşil sarı düşünüoz yavuz abinin koyduğu foto:)
hahahahha yerını bılıyurm 5 dk oparasyona bakar :D
Konu başlığında Fena yakalandı fln görünce dedim Polise mi yakalandı ne oldu;)
O arabaya çakma CMS bile koysan güzel durur:p Maşallah kazasız sürüşler..
maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel bu Sİ bir de cihanın Sİ beni benden alıyor.. :icon_tup:
süper olmuş.
Oğuzhan Hani 2.000$'a Anlaşmıştık :D Hani Benim Olacaktı O Jantlar :D
Şaka Bi Yana Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın Bide Camber Kiti Ohhh Nefiss :icon_tup:
şimdi mis gibi olmuş ama ramço :)
cihan senin enkeiler 16 mı 17 mi :D
Süper olmus ya..
tek kelimeyle 10 numara abi ben getittirdim camber kit şuan kullanıyorum canavar gibi ısrarla arkalara camber öneriyorum
noktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa RNZ :D
yeşil cok yakışır kazası belasız...