|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Arkadaşlar AMK ve TOSFED in düzenlediği Antalya Oto Slalom yarışması 25.04.2010 tarihinde Konyaaltı MiniCity Otoparkında kalabalık bir zileyici topluluğu önünde gayet güzel bir organizasyon ile gerçekleşti.
Emeği geçen herkeze teşekkürler..Fotoğraflar için de Adil in ellerine sağlık... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen Antalyalogy; 26-04-2010 12:38. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() 1. 2. ve 3. arkadaşlarımız .Birinci ve Üçüncü yarışmacılar abi-kardeş (oğlu aldı ödülü) ![]() Bayan yarışmacılarımız 1. ve 2 .
Son Düzenleyen Antalyalogy; 26-04-2010 10:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Aykut - Tuğral - Ben ve Tuğralın kardeşi..
[IMG] [/IMG]Ana sponsor Antalya Ekmek -Aykut ve Ben .. ![]() Osman Tuğral ın Drift Car ı 200 sx S13 ![]() (iyi yanlıyor ama ![]() ![]() Aha bu da Osman Tuğral (soldaki göbekli olan ![]() ![]() - yarışmanın müziğini ve sunumunu yaptı o gün ...![]() AMK başkanı Bülent Ağabey (pembe çizgili tshirt giyen) ![]() BAşkan Yardımcısı Ahmet Ağabey (Hacı Abi) - Soldaki Yakışıklı ![]() ![]() ![]() Sitemizden - AMK yönetimden Can -Mecamir ![]() Gariban tesellisi - herkez gitmiş kalmışız başbaşa hemen ölümsüzleştirdik bu anı ![]() ![]() ![]() Eşi-Dostu-Kendi katılanlar ve tüm fotoğrafları merak edenler için link aşağıda . Fotoğrafları çekip paylaşan Adil Arlı kardeşimize çok teşekkürler..Ellerine sağlık... http://www.antalyasehirrehberi.com/t...to_Slalom.html http://www.antalya.bel.tr/tr/bel_gun...cfm?sayfa=8435 Son Düzenleyen Antalyalogy; 28-04-2010 13:35. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
sis kapaklarini bence siyah kaplamalisin
![]() aracin genel tepkileri nasildi slalomda biraz bahseder misin? kafadan mi kayma egilimi vardi arkadan mi ? bir de jantlari hafif olsun diye mi degistirdin ? |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
)Biz antremanı da slalomun ilk turunu da 2. vitesde yaptık- hata yapmışız 2 turda 1 de yaptık zamanımız 1 sn civarı aşağıya indi. Bende 35 mm lik Vogtland yay var.Bu yarışma için bu yayın az olduğunu anladım.En az 50 lik şart. Birincimiz geçen senenin birincisi ve bileğinin hakkı ile Doğan SLX ile aldı kupayı en yakına 1 sn civarı fark atıp 25 sn küsürlu bir derece ile bitirdi. 2.aracın da Doğan 3.aracında Renault Flash olduğuna bakar isek daha basit teknolojiye sahip daha az güçlü ve sert direksiyonluaraçların şansı daha yüksek diyebilirim. Biz esp on dolaştık çünkü kapatınca zemin nedeniyle aşırı kayma oluyor gaza yüklenince kaymalarımız hızlı girilen kukalarda önden oldu hep yada ani gaz değişimlerinde arkayı hafif saldığı da oldu (tabii esp devreye giriyor hemen ) Yalnız gidişle dönüş arasındanki u dönüşte esp-on olduğu için biz çok zaman kaybettik tapa gaz da yürümedi araç .. Sonuç olarak ben ve Ağabeyim ilk defa girdiğimiz böyle bir yarıştan çok zevk aldık.Herkez emeğini ortaya koydu ve en iyi olan kazandı.Antreman çok önemli. Jantları kendi jantlarımıza ve lastiklerimize zarar gelmesin diye değiştirdik Erpaz Lastik arkadaşlarımız onlar sponsor oldular jant ve lastik için.. Önümüzdeki günlerde AMK Tünektepe Tırmanma ardından Kumluca Tırmanma ardından da Antalya ya yıllar sonra Drag getirecek İnşAllah.. Emeği geçen herkeze bir kez daha teşekkürler.. Son Düzenleyen Antalyalogy; 26-04-2010 10:53. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: trd
|
hadi bakalım bro,bi tecrübe oldu senin ve abin için.güzel bir gündü.daha sonraki organizasyonlar daha iyi olur inşallah..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
abi süper organizasyonmuş, resimleri çok beğendim. o stickerlar için nasıl kıydın aracına
ben bir k&n etiketi için 40 saat düşündüm sonra cama yapıştırdım
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Eskişehir'de de 207RC 1.oldu senden de 1.lik bekliyordum abi
Hayırlısı olsun
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
aracın polish zamanı Mayısta dolacağı için kıydım valla. ![]() ![]() ![]() Attlas ATT 180P ile meguiars 7'' + Sonüs 4'' pedler +Menzerna 106FA + PO 85 RE 5 üstüne de glaze07 + Colli 915 tamam 1 sene daha gider artık... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
çok güzel olmuş resimlerde çok iyi
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
İyiki de katılmışız doğan-131-saxo-gti dışında seyircilerin gözüne hitap edecek bir benim araç bir de 320ci vardı. Bayan arkadaşlar da Polo ve 116i ile katıldılar.Onları da es geçmemek lazım... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: A14NET
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: GrN Palio Rally Car
|
Bu arada bilmem farkında mısın ama Önder abi senin arabayla 26.590 ile 5. oldu
Senin derecen 26.790
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
İlk defa yan verirken arabamı görüyorum cok mutluyum
Ama gene video yok yaw ![]() ![]() ------------------------ ![]() --------------------------
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 207 Rc
|
Deneyimin iyisi kötüsü olmaz yinede tecrübe olmus. kutluyorum kanka seni
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
güzel eylenmişşiniz istanbulda olsaydıda katılsaydık
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Hadi tırmanmayı düzenleyin de seyirci olarak gelelim ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»