far kaşları hala duruyor :D maşallah çekimler çok güzel gti da çok şık olmuş allah kaza bela göstermesin
Printable View
far kaşları hala duruyor :D maşallah çekimler çok güzel gti da çok şık olmuş allah kaza bela göstermesin
Teşekkürler herkese :)
Evren gelince de yazacaktır ; far kaşlarını yapıştırırken siyah beyaz her türlü silikon kullanmışlar , kaşları çıkardık ama farlar berbat halde kaldı resmen.Zaman da kısıtlı olduğundan far temizleme işlemi yapamayacağımız için şu vakitte , o yüzden biraz daha kaşlarla dolaşmak zorunda malesef Gti.Ama yaz tatil başladığında kaşlardan temiz şekilde kurtulacağız inşallah :)
Çok güzel duruyor,Maşallah yavruya.
Masallah ;)
Maşallah far kaşları ve egsoz haricinde cok güzel güle güle bin kardeşim.
maşallah güzel araç.. far kaşları yakışmamış sadece.. 26 plaka görüncede memleket havasını özlediğimi hissettim bi an :)
Maşallah çok güzel aracın kardeşim :) Keşke stoplarda orj olsa :)
vay vay vay, oğlumm nasıl özendim lan :D Bende bari gidiyim bi su tutturiyim arabaya :D
Maşallah kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin inşallah :)
Far kaşlarını çöpe atıp, laguna splitter alınırsa çok daha güzel olur aslında :)
Teşekkürler :)
Far kaşları için bi önceki sayfada yazdım :) Egzoz zaten Eskişehir'de bindirmiyo polis amcalar , sadece böyle bi egzoz ucu takabiliyoruz anca :D
Teşekkürler , far kaşları için bi önceki sayfa :D :D
Eyvallah Cihan :)
Orjinal stoplar konusunda haklısın , aldık 2 hafta önce stop taktık ve çok güzel oldu fakat stoplar biraz istediğimiz gibi çıkmadı arada ton farkı var gibiydi o yüzden çıkardık tekrar :) Evren yeni oem stop seti alacak ama yani araba oem stoplu olacak yakında :) Ayrıca Peugeot ve 106 yazıları da hazır yapıştırılmak için :)
Bu da orjinal stopları taktığımızdaki hali.
http://i39.tinypic.com/117qpvo.jpg
Nazar etme nolur , uğraş senin de parlar :D
Teşekkürler :)
Çok şık her açıdan:)
Kesinlikle mükemmel hareketler :) Kaşlar kalabilir filmsizde bomba durur :) Kırmızı ve bordada far bi ayrı duruyor nedense yoksa hayatta dursun demem :)
Maşallah aracınıza tekrardan.
Hatırlamışken ekliyim :) Serviste yan GTİ yazıları 15 lira falan bence kırmızı orj olanları alın yapıştırın derim :icon_tup:
Tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :)
cihan arka yazılarıda krom aldım pug ve 106 bagaj yazılarını ondan yanlarla bütünlük olur diye ama
düşünülebilir heran yapabilirim :D
Boncuk gibi çok temız Maşallah..
teşekkür ederim sinan abi :)
çekimler oldukça yerinde olmuş her fotoda kalite kokuyo maşallah araçta çok şık kazasız belasız diyelim :)
çok kötü :)
Edit..... :):)