|
|
#1 | |||
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sene aracımla Sitemize üye olan volkan106 ve son üç senedir eskisehir de 2008 yılında genel klasman ve1. klasman 1.si 2009 da klasman 2.si 2010 da genel klasman ve 1. klasman 3.sü arkadaşım girmiştir. 3. olduk. Üzüldüğümüz tek konu eskisehirdeki bir aracın birinci olamamasıydı. Fakat eskisehir tuning club olarak Toplamda 3 araç dereceye sokarak 5 kupa aldık.Diğer araçlar Uno ve kango idi. Slalomun güzelliği de bu. Herkesi kutlarım eskisehire yakışan bir organizasyondu.ve bu organizasyonda gözetmenlik yapmaktan gurur duydum.Seneye sizleri de bekleriz Son Düzenleyen ClioSportAge; 30-04-2010 23:38. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
gerçekten güzel bir organizasyon oldu volkan kardeşimi ve derece yapan diğer arkadaşlarımı
kutlarım seneye podyum bize ait olacak inşallah bütünüyle
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
insallah kardesim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
güzel kareler dereceler içinde tebrikler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yalnız dikkatimi çekti slalom yarıslarına ticari sınıf aracları sokuyorlarmı yukseklik acısından almıyorlar diye biliyorum...
bu arada maşallah hepinize maşallah
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
bir kriter değil benim bildiğim..yarışlarda kango ve doblo ticarilerde vardı .. __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
fakat yükseklilk slalomda bir kriter değil |
|
|