sabah sabah uykumu kaçıracak kadar güzel bir EG ye sahip olduğunuz için çok şanslısınız.allah kaza bela vermesin.umarım hep böyle stoc hep böyle orjinal kalır.
sabah sabah uykumu kaçıracak kadar güzel bir EG ye sahip olduğunuz için çok şanslısınız.allah kaza bela vermesin.umarım hep böyle stoc hep böyle orjinal kalır.
10+10 ...
söylenecek söz yok...Allah kaza bela vermesin..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
çok temiz maşşalah
araçta güzel fotolarda güzel allah kaza bela vermesin böle araçlar şarap gibi yıllandıkça tatlı oluyorlar)
Söylenecek söz yok gibi abi söyleyeceklerimi zaten msn den söyledimböyle EG leri görünce kalbim duracak gibi oluyo
![]()
yuh fabrikadan çıktıgı gibi maşallah allah toz düşürmesin üstüne
sahibi kadar 10 numara,temiz bi arabamasallah aga
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Maşallah Soner, yakındanda görme fırsatı gördüğüm için diyorum ki aşırı temiz bir araç gerçekten. Nazar değmesin.
916 V6 Turbo
maşallah cok guzel kazasız belasız...![]()
Kocaman maaşallah yaa hakkaten hem araba hem mekan hem çekimler hepsi 10 numara kazasız belasız sürüşler nazardan uzak olsun.. (:
Maşallah, kazasız belasız keyifli sürüşler. Muhteşem bir aracın var.![]()
bu saatten sonra değerini bilmek daha önemli bakalım, çok teşekkür ederim
sağolasın kardeşim
hep böyle stock kalsın cümlene cvp olarak hep böyle mi kalsa yoksa biraz eğlenceli hale getirsem mi bende düşünüyorum napsak acaba kararsızım açıkçası
allah razı olsun kardeşim, daha iyileri sizlere inş..
çok teşekkürler
teşekkür ederim..
teşekkür ederim.
Eg hondalar arasında hakketten farklı bi alet keşke eg6 sı da gelseymiş de vtec den önce efsane başlasaymış
eyw gülüm sanada bulcaz inş![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
çok sağolasın..
amin...
tozlarla başımız dertte walla sorma, tertemiz geziyorum evin önüne bırakıyorum sabah bindiğimde leşş gibi oluyo yine branda falan mı yapcaz ne yapcaz bende bilmiyorum
çok teşekkür ederim, allah hepimizi ve araçlarımızı korusun..
biladerimm eyw, allaha şükür bunca zaman araştırmamızın karşılıgını aldık sanırım daha iyileri sizlerin olur inşş..
öpüyorum özlettin yine kendini))
eyw moruk anl kadar olmasada biraz temiz sanırım
eyw atam çok sağolasın
teşekkürler
eyw çok sağolasın..
renk konusunda biraz süphelerim var sanırım biraz daha pasta cila yapmam lazım
çok teşekkürler, bir işi özenerek bezenerek yapınca ortaya güzel sonuçlar çıkabiliyo biz hem aracımızı özenerek seçtik hem foto çalışmamızı allah utandırmasın inşdeğerli yorumun için sağolasın
çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inş..![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)