maşallah tertemiz
güle güle kullan soner abi kazasız belasız
Printable View
maşallah tertemiz
güle güle kullan soner abi kazasız belasız
maşa allah maşa allah...
MAŞALLAH , MAŞALLAH , MAŞALLAH.. Yapılacak bir yorumum yok , yorumları tüketen bir temizlik ve güzelliğe sahip.. Belki soran olmuştur diye mesajlara baktım ama göremedim.. Aracı kaça aldınız.. ?
amin ramo çok sağolasın ;)
eyw canım turbocum özlettin kendini bu aralar :)
eyw başkanımmm :)
çok çok teşekkür ederim daha iyilerine sahip olursunuz inş.. ;)
sordugunuz soru bende kalsın boşverin değerinde aldım diyim sadece, öldürmeden :)
bu ne bole... masallaaaaahhh
ayna misali maşallah ;)
Maşallah çok güzel duruyor.
Kaç km de?
kamera şakası filanmı ya:D
ya yemin ediorm böyle Sİ görmek süper ya.kitap gibi fabrikadan çıktığı gibi duruyor kocamannn maşallahhhhh:icon_tup::icon_tup::puha:
hayırlı günlerde olsun kardesim pırıl pırıl massallah :)
izmirin kızlarından cok arabaları güzel!!
sağolasınn :)
teşekkür ederim ;)
heheh :p azmin zaferi mi desek şansmı desek sabır mı desek bilmiyorum ama tr de soruşturmadıgım yer bırakmadım yüce allahımız nasip etti, daha iyileri inş sizin olur :icon_tup:
yok izmirin kızları daha güzel :p sağolasın ;)
Allah nazarlardan saklasın var mı böyle bir güzellik... Maşallah ki ne maşallah...
Aman dikkat bu temizlikte cok kolay nazar değebilirler :) Maşallah dedirtmeyi unutmayın.Maşallah kazasız belasız.:)
15dk dır bakıyorum fotolara maşallah Allah kaza bela vermesin ilerleyen gunlerde bizede nasip etsin :D
allah razı olsun kardeşm konuyu unutmuşum görünce şaşırdım yine :)))
allah hepimizi nazardan korusun, değerini bilmeye çalışıorum kendimce :icon_tup:
teşekkür ederim, allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah.. ;):)
Fabrikadan yenımı aldın bunu naptın sen abıcım ya:) pırıl pırıl maaşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Maşallah çiçek gbi Allah kaza bela orjınallgnı bozdurma yuzu gostermesın inşşşş :D
masallah kardesim cok guzel duruyor