kardesım kazasız belasız cok guzel ılerleyen zamanlarda cok daha guzel olur senın zevkınle
41 kere maşALLAH böle temizini ilk defa görüyorum![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
hepinize tek tek teşekkürler iyi dilekleriniz için, allah sizlere daha iyisini versin inş)))
elimden geldiğince iglileniyorum, zaten bilen artık bana kızıyo![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Masallah kardesim, gercekten inanılmaz temiz ve güzel
Fotolar da torpilli olmus![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
oha temiz olsaymisharbiden masallah cok guzel bulmussun.
f1,4 de baska bi dunyaymis![]()
kankam masallah cok temız on numara bı araba kazasız belasız allah gonlune gore versın resımlerde ayrı bı guzel![]()
41.000 kere maşallah nasıl bir güzelliktir bu ya maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yavuz'm saolasın kardşm
kendi aracımın fotolarını kendim çekemedim arkadaşlarımdan ekipman desteği aldım napıyım terzi kendi söküğünü dikemiyormuş
allah daha temizlerini size nasip etsin 2 yıl boyunca tr de ki eg5si nufusunu araştırdım anca bunu denk getirdim beğenildiyse ne mutlu,çok teşekkür ederim![]()
böyle kalıcagı konusunda şüphe olmasın sonuçta bizler otomobillerimiz le aramızdaki bağı artık sapıklığa döndürmüş insanlarız o bakımdan değerini bilmek en önemli kawram değişimleri hepbirlikte izleriz inş değerlli yorumun için sağolasın![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
vayyy goccuuumm
masallah masallah gercekten temizdi
aldiginin ikinci gunu gorduydumm senin heycanin fenaydi araba cok iyi allah kaza bela vermesin
Maşallah Soner. Güle güle kullan kardeşim tekrardan. Makineyi konuşturmuşsun yinealdırcaksın banada bi geniş açı.
Fusion35 ------> OnurD.
Maş kardeşim boncuk gibi araban Stock oğlu stock ne zaman maktap olucakKazasız belasız ...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
yakışıklı.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)