önceki bayan sahibinden beri hep gözüm vardı ama kısmet olmadı neyseki yabancıya gitmedi. bundan daha temiz bi si görmedim diyebilirim![]()
önceki bayan sahibinden beri hep gözüm vardı ama kısmet olmadı neyseki yabancıya gitmedi. bundan daha temiz bi si görmedim diyebilirim![]()
oHa ! yalniz temiz olsaymis
masallah brocum ALLAH istedigin gibi yapmak,binmek,korumak,kazasiz belasiz gunler nasip etsinMASALLAH
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
maşallah sonerim allah kaza bela vermesin.yalnız seninle uğraşmak çok hoşuma gidiyo fena içerliyosun ahahahahahahaaa
usdm sinyalli fotolar nerde keşke öle çekseydin bide son olarak 35 crew zımbırtısına takık vaziyetteyim halen![]()
gittin yine amerikonyalara sensiz gazlıyoz gülümilk görenlerden biri sendin bu arada kanks
eyw onur'm beğenildiyse ne mutlu
bakalım zorlamadan yawaş yawaş ortiçok sağol
sağol ortak
hep birlikteyiz zaten bro, birlikte mücadeleye dewam, izmir bu işi biliyor sanırım![]()
aliyom çok sağolasın kardşm, esas senin aracına maşallah) herşey nasip bu hayatta
![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
eyw conem benim allah herkezin gönlüne göre bi arça versinözlettin kendini ama
apo kırarım kafanı bas git burdan
ulem kimsenin yapmadıgını yapıoz amerikan sinyal buluyoz yaranamıoz
farklı stickler olsun diyoruz dilinden kurtulamıyoruz sen ne anlarsın honda dan pis 106cı
bak ne güzel duruyo
![]()
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
sakınn... arabana ı love jdm yapıştırırım walla hahaha![]()
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
hayırlı olsun ii günlerde...![]()
kanks allah kaza bela vermesin.
temiz ve parlak bi si.biliyoruz gösterdigin ilgiyi.imrenerek izliyoruz
güzel projelere imza atmanı ümit ediyorum.
maşallah kardeşim benim, kazasız belasız iyi günlerde hep mutlulukla sürersin inşallah.![]()
stock oğlu stock galiba.Maşallah kazasız belasız.Çok çok temiz bir si.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
şekerım kazasız belasız arac hakkında bısı yazmaya gerek yokbu arada bugun ıcınde tesekkur bakındık sana oralarda ama bulamadık bı turlu nereye kayboldun hemen
inş kanks, nasipse en iyi şekilde değerlendirecezsağolasın..
amin copilim öptüm..
stock X stock kareçok teşekkür ettim
eyw gülüm çok teşekkür ederim.. bi işim vardı bi yere gitmiştim geldiğimde gidiyodunuz sorun değilkalplerimiz bir
![]()
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
hayirli olsun Soner, masallah 0 gibi duruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)