|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda
|
Öncelikle 92" Eg5 hb Si aracımın alımında bana sonsuz desteğini esirgemeyen Erol Eguwanlı (Turbo Vtec) ve Selçuk Erguwanlı(shumi) abilerime sonsuz teşekkürler..
Araç 92 yılında İzmir Alsancak Hondaya Gelen İLK Honda Civic Si olup alındıgı günden beri sayın Erguvanlı ların 2 arka sokağında bayan doktor müşterilerinde varlıgını sürdürmüştür ve aracın ilk sahibidir ![]() Bugüne kadar Çamkıran Honda da tüm servislerini görmüştür, Allahımıza bin şükür Aracımda hiçbir şekilde kaza bela değişen yok aracın 92 yılından bu yana varolan tüm herşeyi hala aktif olarak mevcuttur ![]() Aldıgım günkü boya ve temizlik durumu cidden feciydi üstüne komple meguiars pasta cila boya setlerini defalarda uygulayınca bu görüntüye ulaştık ve Aracımın Her Şeyi orjinaldir.Keyifli seyirler ve gözümden bile sakındıgım, nasıl baktıgıma tüm izmirin şahit oldugu aracıma maşallah ı eksik etmeyelim lütfen... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ seni unutmayacagız Madi... Rpmturk Boost Projects www.rpmraceevents.com Son Düzenleyen soneR; 13-02-2011 14:22. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ seni unutmayacagız Madi... Rpmturk Boost Projects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
__________________________________ seni unutmayacagız Madi... Rpmturk Boost Projects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
maşallah allah kaza bela vermesin buna benzer birşey buldum herhalde kısmetse 1.4 is'i satıp alacağım inşallah..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: askerden sonra ...
|
maşşalah çok güzel gözüküyor renk te 10 numara allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: opel astra
|
imrenerek bakılacak kareler allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
darısı başımıza olur inşalalh bizde bu kadar temizlikde bi 1.4 ies buluruz
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ceikivetere
|
Bildiğin nazar boncuğu
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: rs13
|
maşallah soner ama bnm lip i alman şart
mugenle arabanin cizgisini bozmaaa
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Maşaallah soner tertemiz gerçekten. Allah kaza bela vermesin
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
allah razı olsun kankalar, allah size daha iyilerini nasip etsin inş...
))barışım bakalım lip konusunda eg6 mı mugen mi seççez daha çok taze hahaha __________________________________ seni unutmayacagız Madi... Rpmturk Boost Projects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Maşallah , kazasız belasız , tek kelimeyle şahane
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
kardeşimm daha iyilerine sahip olursun inş çok teşekkürler.. __________________________________ seni unutmayacagız Madi... Rpmturk Boost Projects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
Bu aracı anlatmaya kelimeler değil resimler bile yetmez çünkü bu temizliği ancak gözle görebilirsiniz.Ben hayatımda bu kadar temiz bir EG daha görmedim şimdiye kadar tüm samimiyetimle söylüyorum arabada kusurlu diyebileceğim tek bir nokta yok tek kelimeyle MAŞALLAH Diyorum Sonerin aracına.Bu kadar yıllık bırakın boyasında bir nokta olmasını jantında bile birtane çizik yok
![]() Ben alıcam elinden onu ![]() Koskoca bi maşallahta benden
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Vectra A & S40 2.0T
|
maşallah hocam güle güle kullan
Allah nazardan korusun __________________________________ İstanbul Bebesi Değilimki Ferrarim Olsun. İzmir Bebesi Değilimki Rus Hatunum Olsun. Ankara Bebesiyim Bilader Bırakta Kafam Güzel Olsun |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Maşallah sonerim, Allah(c.c) kaza, bela yüzü göstermesin.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: corsa 1.3 cdti
|
walla bu arac ıcın solıcek bıse yok kusrsuz emsalsız buna denır ıste herseyyle mukemmel temıslıkte ben daha ıısını daha temızını grmedım maşllah soneRım allah kaza bela wermesın kardesım tekerıne tas değdirmesın
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Civic vti
|
maşallah arabada , fotoğraflarda çok güzel.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:31 ::::

üstüne komple meguiars pasta cila boya setlerini defalarda uygulayınca bu görüntüye ulaştık ve Aracımın Her Şeyi orjinaldir.