Kafaya bak ya 10 kilo kafan var 10 gram beyin yok :icon_tup:
Ne içtiysen içtin banane amerikan özentisi genç :icon_tup:
Printable View
bu alkolik harekete bir dur demenın zamanı geldi
diyadin bi fotoda ben istiyorum ama boydan olsun...antalyaya uçak biletini çekeriz
Tiponun şöyle sağ ön üst açıdan üzerinde meguairs 328u35 waxlı şampuanının köpükleriyle birlikte bir "resmini" çeker vede paylaşırsanız çok mutlu olurum:icon_tup:
tipomuz çok güzel dursun diye:icon_tup:
yanlış anlaşılmasın:icon_tup:
sakın:icon_tup:
lütfen:icon_tup:
ŞOK!
Kamil gecelerde :D
adamı deşifre etmeyin
benım arabanın fotolarını çekerken backstage fotolarnı çekicem
tolga 7/24 burdasın ahahaah yolunu buldun gliba:D
gözlük şıponsor un kim harika tarza sahipsin.
facede grup kuralım sadece erkekler üye olsun.
diyadin nerde buralardami la ? metini duyduk hemen yazayim dedim,benimkinide cek gardas..
Arkadaşlar şamata gırgır bir yere kadar Benim adım Samet DEMİR.
Beni forumda bizzat tanıyan arkadaşlarım var zaten.
Bu konunun açılması bu tarz yazıların yazılmasının sebebi son zamanlarda bilgi paylaşımı değilde, iki muhabbetlerin dönmesi saçma sapan 50 adamın birden photographer olması gereksiz bir sürü can sıkan şeyler.Herkes bildiği işi yapsın ve bunuda hakkıyla yapan arkadaşlar var zaten makina alınca fotoğrafçı olunmuyor malesef.
Bu foruma kimsenin tavsiyesiyle üye olmadım boş mesaj yazmadım sadece bilgi amaçlı sordum yada cevapladım. Konu açmaya bile kırk kere düşünüp öyle cesaret ederdim.
İllaki herkes birşeyler yazmak zorunda değil emin olun okumakta çok zevkli hergün 1-2 saatimi mutlaka forumda geçiriyorum.Kendimi birşeyler yazmak zorunda hissetmiyorum.
Ama gerçekten gereksiz postlardan boş konuşanlardan sıkıldım. Kendini göstermeye kanıtlamaya çalışan eziklerden sıkıldım.
6-7 kişilik grup her akşam yanyanalar ama nedense forumdan yazıp cevaplıyorlar birbirlerini. Ayıp kendinizi kandırmayın dostlar alışverişte görsün hesabı cidden komiksiniz.
Low-rider özgür ve BOB tolga'ya teşekkür ederim.Beni idare ettikleri için ;)
Bu konuya son postumdur.
Son defa yapıyım bari :icon_tup: :D
Ben kaçar herkese iyi akşamlar :D
sıradan bir konuydu ilk başta 31. sayfaya gelmiş...
ne zaman kilitleniyor acaba ?
end post by ludacris...