Atar yapmayın bana her konuda yahu . . .
Printable View
Atar yapmayın bana her konuda yahu . . .
abi sayfasını arkadaşlarınıza yollayın olayın bokunu çıkarın.
süprizler sizi bekliyor :)
18+ bir erkek Akşam okulan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açıl açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini şeytan isirmış bilgisayarada şeytan girmiş eger senin annenim ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür dilerim mecburum: '( ya of bi kere okudum okumasam kesinlikle böle bişiy yapmam SANA OKUMA DEDİK DİMİ YAPIŞTIR ŞİMDİ 15 YERE
hahahaahahhahahahahahahaa.
sıcak ateşli sohbet istermisin ?
ozman yumuşak yastık yaz 22 22 ye yolla sıcak sohbetler cebine gelsin
birgün bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş bir gün bir adam varmış yoğun ağlama tesisiyle hastaneye kaldırılmış doktor da demiş ki git o palyaçoyu bul o seni güldürür . o da demişki o benim
la bi wc ye gittik geldik arkamdan konuşan konuşana
sıvacıyız.biz
fotoları beğenin diyadine can verin. diyadin kazansın,techturkey kazansın,fotoğrafcılar kazansın.
auahuhah ufak bir heykel çalışması*
*kopirayt by cem yılmaz
ellerine sağlık maşallah kazasız belasız nice mutlu senelereeee deklanşörüne nazar değmesin turbona zeval gelmesin gözü olanın gözü çıksın bakmayanın görtü çıksın
http://www.resimyagmuru.com/data/med...02bd7c0334.jpg
Sayın Kamil Bey, modifiyesiz araç çeker misiniz? Yada doğa foroğrafları?
benim adım kamil ben bu işi bozarım
Bu tiposu yürümez gitmez diyenler yakında görecekler:icon_tup:
araba değil otomobil
resim değil fotoğraf
RAHAT OLUN
kamil bey bu kobra hayranlığınız nerden geliyor yoksa sık sık gittiğiniz internet kafe de kobra mı besliyolar
pıncır is my cobra. get out pıncır.
Çok uyguna komik bi rakama turbo parçaları var yakında konu açıcam
Balkonu boşaltıyorum satılıkları:icon_tup:
satılık kobra var keeaaammiiil bey düşünür müsünüz isminizi umarım doğru yazmışımdır efendm
aramızda para toplayıp yardım mı yapsak inceltilmiş kamile :D
:icon_tup:Şaka Gibi :D:icon_tup::icon_tup:
:icon_tup:Fotoların devamını bekliyoruzzzzzz:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon _tup:
kamil izdivaç programına katılsana sen :D
M Power aldım yanlaya yanlaya geldim büyük Fenk Şuyi oldu. :icon_tup: