Maşallah kardeş ;) Çok aradın böyle bi aracı :)
Makine komple boyalı değil mi? Güzel bakıosun maşallah.Satılık mı gördüm buna benzer mi var bitane
Printable View
Maşallah kardeş ;) Çok aradın böyle bi aracı :)
Makine komple boyalı değil mi? Güzel bakıosun maşallah.Satılık mı gördüm buna benzer mi var bitane
Maşallahı var aracın kazasız belasız sürüşler
Ankara'nın en temiz 106 Gti lerinden birtanesi maşallahı var temiz bakıyor aracına ramo kazasız belasız sürüşler
Maşallah çok iyi duruyor. Allah kaza bela vermesin.
subaru black gtı nin anlamı ne?
Kanka Maş JJ'ye kazasız belasız kardeşim... :)
arabamı boyasız vaziyette aldım ama beyazlamıştı artık boya :) tawan camurluklar ve arka bagaj ön kaput bem beyazdı bende subaru siyahına boyattım sedefli güneşde yeşilimsi sarımsı bi renge dönüşüyo mükemmel bi görüntü :) ankarada benim gibi temiz bakan birini daha tanımıyorum :) ilanda gördügün araçda bizim ilk sahibinden aldık gram boya yok gram :) o derece bi araç arkadaşım askere gideceği için satıo
Güzel araç kazasız belasız inş..
Araba gerçekten muazzam güzellikte ama şahsi görüşüm ön farların orjnal olması ve siyah çerçeveli app plaka arabayı çok daha güzel gösterecei kanaatindeym
masllahh :)
maşallah çok çok iyi allah kaza bela göstermesin :)
TeşeKKür Ederim :)
maşallah bence farlar ve lip çok yakışmış.ama seninkide benimki gibi camlar filmsiz o yüzden akvaryum gibi duruyo.trafik polislerinden yapacak bişi yok:(
benim fikrim lip güzel olmamış.kazasız belasız maşallah.
Maaşallah Kardeşim