..........................
Printable View
..........................
eger vaf ile vav kafa kafaya gidiyorsa, gitmemize gerek yok :)
kemerden serdar gidiverir :)
serdar ı v8383 le denicez inşallah yakın zamanda
ne kadar gıden araba warsa kumluca kemer antalyada sozum vtecıı 106tısı saxosu fark etmes 2 aracımızda sureklı yarısmaya hazır drag+roll ju vtec-roll bnm enkaz ls/vtec..burdan sabaha kadar yazsakta bısı deısmez söyle gıdıor boyle gıdıor sehır efsanelerıne karnımız tok..denerız gorururz nası gıdıor en kısa surede gusel bı org. yapalım..:heyoo:
arkadaşlar vav 88 ve v 8383 ile denemek isteyen buyursun gelsın, vaf güzel yürüyo.. ama bizim araçlar stok.. serdar kardeşimle de en yakın zamanda denıcez ve sırayla devammm...
http://www.techturkey.com/forum/show...light=kam+vtec
burda kam ile vav sıkmış...öndende AZ vti gidiyor :)
kemalcan biz piçmiyiz birader ?
orda sıkmadılar normal bir şekilde gidiliyordu.. bende az nin içinde idim o yolda hiç deneme olmadı...
ilk videoda adamlar 2. sn yede sıkmaya başlamıslar...
http://www.techturkey.com/forum/show...light=kam+vtec
vav 88 ve v 8383 ü geçerim diyen buyursun gelsın. kam ile denedik benı gecen olmadı. ju ile denedık vites topuzu cıktı ju nun.. 20 km yolumuz var ben ve arkadaşlarım hazır..
araclarınız stocksa bnde efsanelere gerek yok demek ıstıorum...stock vtecee attıgım boy bellı jununda bellı senın araban fark etsın etsın 2 boy(std vtecten 2 boy daha hızlı) bız std vtecee en az 8-9 boy atıoz kardesım...:rolleyes:senle yuz yuze bakıoz kardesımsın gıder yok burda matematık war hesap kıtap war yanlıs anlasılmasın..:D orda eleyın bırbınızı kazananla bı gun antalyaya geldıgınde deneyelım gorelım en gusel cozumde bu olur...:icon_tup:
saygılar
ayrıca kam ile antalya kumluca arası ufak ufak sıktık ama şöyle bı durum var vav vtı de 4 kişi vardı..:)
kardeşim geçmek nekadar guzel ise geçilmete okadar guzeldır, gelin geçin bizi bizde tebrık edelim.
tşk.. vaf da gergın.. söyle havalar güzelleşsin yapalım bı etkinlik kardeşim :)
saygılar..
sağol kardeşim Allah razı olsun..
Milleti baya yarış merakı sarmış ya ortalığı bi boşladık VAV 77 den sonra herkes coşmuş :) ben geçerim sen geçersin diye kimse iddalaşmasın bence herkesin arabası herkese göre iyidir Allah dahada iyi etsin fakat bu işlerin sonu yok hep kendinize zarardır bunu unutmayın arabanızın değerini biliyorsanız arabanıza iyi bakın yeter 34 VAF 38 i yeni aldım ama kimseylede iddalaşmam vede kalp kırmam hayatta çok hız tutkunuysanız Type-R Alın bence dediğim gibi arabanıza yazık etmeyin değerini bilin zevkini yaşayın yeter ALLAH Kaza bela vermsin..Saygılar
NOT : Sakın Yanlış Anlaşılmasın..