araç kusursuz olmuş ince detaylar çok hoş olmuş...
beyazını düşünemiyorum...
Printable View
araç kusursuz olmuş ince detaylar çok hoş olmuş...
beyazını düşünemiyorum...
farlar kaputun üstünde oldugu surece porsche 4x4 yapmasın
fena olmuş eskisi çok basit duruyordu bu bi acaip olmuş
yeni tuareq daha ezici duruyo bence. Bu biraz kedi gibi olmuş.
Bütün jiplerden nefret ediyorum. Farları normal arabanın arka camına denk geliyor.
Yolda 120-130 gidiyorum akışına vermişim herşeyi hatunun eli elimde zart amcam açmış far sis 500000 milyon kelvin xenonu arka camdan benim arabanın içinde gölge oyunu yapıyoruz.
Hacıvat karagöz gibiyiz hatunla birde aynalardan vuran yansımada elektrik kaynağı gibi bakamıyor insan.
Tabiki parası olan alsın binsin lafım yok ama ben jip almam şehir içinde binmek için jip alanlarada anlam veremiyorum.
Birde uzakdoğu jip alıp heryerini aksaray işi zımbırtı doldurup nihat doğan gibi gezenleri hiç anlamıyorum. Al canım kardeşim 2.el karakterli bir araba.
İçimi döktüm sadece ama arazi ve tali yol harici şehiriçinde jip alıp binenlerin kompleksli olduklarını düşünüyorum :D
hep 4*4 aşkı vardır bende sportage bakıyorum bütçe meselesi ....
ama bu araca sahip olup 1000000000 K takıp ufo gibi gezinmek isterdim ama araç beyaz olucak :D:D:D
Çok güzel hoşuma gitti...
V6 3.2 den 3.0 tdi'a geçme zamanı geldi :) Siyah out beyaz in olacak şekilde tabi..
mükemmel olmus eskiye nazaran cok cok güzel o odunsu görünümden kurtulmus :)
İçi yorumsuz olmuş :)
hyundai amblemi koysan yeni santafe der herkes.. kimse yadırgamaz :)
yakından gormek lazım bide onden hoşuma gitti bayağı içi zaten çok daha iyi olmuş ama arka kısma alışamadım :D
canlısını gorunce fikrim değişebilir tabi ;)
Ben de begendım.İçi gerçekten çok güzel
2.İlanda çıktı piyasaya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ne-dizel/detay