memet şapka kanka :D
Printable View
memet şapka kanka :D
hacı yok şapka ya bulamadık sen emınmısın :) o gun motora bındığınde yuksek sııştırmadan dolayı dusmus olmasın :)
yok be olm yılbaşı gecesi unuttum:D neyse şapka olsun giden, yüzük verirsin bana tweety ahuahuah
bi 106 gördüm sanki evet evet bi 106 gördüm ahauhaua:hahaha:
veririz kanka canın sağolsun ama sonrada senle deneyıp senı gecınce derlerkı şıke var mehmet gokıye yuzuk verdi :D
diyen desin, bizi bilen bilir bilmeyen kendi bilir :D:D:D ahuahuah
sırma gıbı saçlarım var deyıp fon cektırmeye gıdemeyen ulvı sen yap gel arabanı bi :D
bende tükkanı kapatıyorum artık rolling felan yok yakında dizel spec takılacam
o niye be kızanım :)
hacı daha arabaya harcayacak ne vakit nede param yok iyice soğudum en hayırlısı
gel sanadaa typer alalımmm gülüm :)
morukcum ben araba yuklemıyorumkı su an listteyı yaptık sadece ben arabamı yurutmem ıcın gerklı olaları getırtıyorum suan sonrada durumumuza gore bakıcaz duğun hazırlıkları ıle ust uste gelmesı yıprattı benı yoksa su an twın turboydu :D
e30 larınız deerinde alınır deerinde satılır :D:D:D
değerini yiyim gidin ruhsatı anahtarı sankoda yükleyin çekiciye hemen bu şekilde 10 lira ;)
çok guzel geceydi saolun dostlar:)
lan kel bi pm at bana aramışın beni yeni gördüm :D
Benım bıldığım dragger hem eskılerden hemde delıkanlıdır sozunu tutat ona laf soyletmem benı ezıp gecmen lazım ıbocum..
yaw bişi soracam arkadaşlar o akşam tavuktan hariç birde köfta alınmış sanırım köfteden hariç hiç kırmızı et aldınız mı ? eray totoşu yerken tabağından çaldım bir parçada köfte değil antrikot gibi geldi bana vede nerden aldınız etleri
R sen yaptın olum, 100 kez hadi yürü dedim kalkmadın :D
Yolda zorla yanına gelip denedik yine :)
Bak korkacak bisey yokmus, 150den sonra gecebiliyormus araban ;)
kanka bi netleştirelim de :D köfteden hariç et alındımııı :D
lan kel o eti kıvırırrr :D
Alındı olum, ama ben de yemedim bi parti atıldı yendi sanırım :D
evet 1 paket et almıştık kuzu etiydi :D