Bu sızdekı ıce buyuk sıse olan votka ıce deıl dımı bıldıgımız bıra sısesınde beyaz bır ıcıcek bu?
Printable View
Bu sızdekı ıce buyuk sıse olan votka ıce deıl dımı bıldıgımız bıra sısesınde beyaz bır ıcıcek bu?
Sabah uyandim, kuzen arabasini bana birakmisti ona bakayim dedim ki Sali gunu oldugunu ve parkettigim kaldirimi sali sabah Temizlik yaptigini animsadim :D Evet, arabayi cekmisler. Dur cezasindan sonra bir de bu, hadi hayirlisi bakalim bugun ne *** yicez.
ohhhh afıyet olsun yıne bugra bulmussun bı rızelı:))
Ardeşen balini koydum masaya, kafami cevirdigimde Modern Talkingle kopuyorlardi :D :D
afiet olsun. çok canım çekti :D londrada kimse yok mu
Bal adaletlıydı valla :)
Tam 5 saatte NewYorktan Baltimore a gelebildim :)
Beraber geldigimiz arkadasimin niyeti ince isti ve bitirmeden donmeyecegim diyordu :) Mustafa ve Cagri beni Times square'da biraktiktan sonra yaklasik 1.5 saat yurudum, dolandim bol bol fotograf video cektim..Tabi bu arada bizim elemana ulasmaya calistim ama acmadi teli...Umudu kestim ve penn station a dogru 14 block yurudum.Tam biletimi alirken aradi ve geliyorum dedi...Neyse geldi ve aldi..Tabi ikimizde oluyoruz uykusuzluktan..Redbull + kahve + cips vs..ne varsa deniyoruz ayik kalmak icin..Ciktik otobana heryerde yol calismasi..Bazi yerlerde 35 bazi yerlerde 45mil hiz siniri gecenin 3unde...Uyanik kalmak icin konusmaya calisiyorz ama gozler gidik..Tabi sabah 5e dogru ikimizde yikildik..Durduk biryerde dinlendik vs...sonrasinda eve zor attim kendimi..Yattim simdi yeni kalktim :)
O kadar ozlemisimki uzun zamandir bu kadar cok yememistim..Evinde misafir eden Cagri'ya ve katilip gunu cok ama cok keyifli yapan Mustafa Ve Bugra'ya cok tesekkur ederim...En kisa zamanda aynisini Baltimore'de benim evde yapmak uzere :)
Iyi takilmissiniz walla ;)
Allah muhabbetinizi arttırsın güzel gün olmus :)
Konusalim da herkes ayarlasin yapariz Baltimore falan.
Pzartesi - sali izinliyim ben...Ayarlayin cikin gelin Pazartesiden :)
Afiyet olsun demek bi gün gelsek oralara yabancılık çekmeyiz :)
Baltimore newyork arası kaç km yada mil :D
yani istanbuldan neresi kadardır? :)
Iste 250 mil falan yaklasik olarak. Istanbul'dan neresi olur... Canakkale mi Bursa mi?