maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun
Printable View
maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun
kazasız belasız çok güzel
Maşallah çok güzel kazasız belasız sürüşler
Mis gibi olmuş kenancım :) Sadece öne bir ek istiyor gerisi 10 numero :D Allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin :)
http://img36.imageshack.us/img36/4230/82563557.jpg
Burda bu kalsın sona devam ederiz konu bozulmasın dostum :icon_tup:
emin abi arabanın eski hali bu geçen sen gelmiştin boyacının oraya şimdi boyandı çıktı sis ve far taktım arabaya şimdi barış lip göndericek sanırım yarın elimde olur lipte orj çok tatlı duruo bence EG'ye yakışan en güzel lip o yüzden alıyorum zaten :D sağolsun barışım güzelliğinide yaptı Allah razı olsun,yarın nasip olursa lipide takarım sonra geriye 2 parça kalıo jant ve spoon spoiler ondan sonrada artık iç aksama kule gergilerine falan geçicem biraz masraf yaptım dahada yapıcam ama deyeceğine inanıyorum bi hafta sonu görüşürüz inş
valla ben arabanin bu kdr orjinal sade oldugu bilmiyordm iiki sen almssn lipi cok guzel olcak yarin geldigi gibi takip direk foto cek koy :)
Bu gidişle ben eg sizlige fazla dayanamiycam sanirm bole guzel arabalar gordukce :)
Harika görünüyor bence hiç bozmayın...
maşallah güle güle binmek nasip olsun
maşallah kazasız belasız araba bi yerden tanıdık geliyor çıkaramadım :S
eyw kankacım sağol ama şuan bu halde değil araba gerçi sadece çıta iptali far bide sis taktım hani sade bişi yapmaya çalışıyorum bide dediğim gibi şu cp-r ları bi getirtebilsem o zaman daha tatlı olucak bakalım büyük ihtimal gelicek halloldu sayılır bugün takıp çekerim resimleri
kenan abi maşallah alet süper oldu dahada süper olacak güzel göründüğü kadar yürüyorda arkadaşlar ama aramızda kalsın :)
Maşaallah.
kenannnn iyii iyii boncuk gibii:)allah kaza bela vermesinnn
Maaşallah gerçekten, aman nazar değmesin ;)
çok çokk güzel bi araç.kız gibi maaşallah.tecavüz edilmemiş.2sene sonra bunu babanıza yada dedenize verin satarken yaşlı amcadan diye 15,000 tl ye kesin gider:D bence hiç oynamayın kalsın böyle.nekadar güzel.
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler
çiçek çiçek miş gibi valla kenan abi kazasız belasız
tertemiz maşallah :)
maşallah çok güzel durmuş ben hiç birşey eklemeye kıyamazdım açıkcası :)