Maşallah araçlara çiçek gibilr valla.:icon_tup: Seninde eline sağlık adaş çok kıyak kareler var.:cool:;)
Printable View
Maşallah araçlara çiçek gibilr valla.:icon_tup: Seninde eline sağlık adaş çok kıyak kareler var.:cool:;)
Ellerine saglık 2xvti güzel olmus :)
öptm , bye =)
yoruma gerek bile yok kardeşim=)
eline sağlık gerçekten çok güzel fotolar sedanlar çok iyiymiş gerçekten fakat o kırmızının stopları dışında :)
Stopları sipariş verdim kargosunu bekliyorum :) Bizde çok söyledik değiştirelim diye en sonunda başardık :)
Bu arada ayağınıza sağlık kardeşlerim iyiki geldiniz :) İçime sinmedi benim iadeyi ziyaret yapıcağız sora sizi tekrar güzel bir şekilde bekliyoruz :icon_tup:
Eline sağlık Ömer :icon_tup:
EN yanı NN vtec resimleri nezaman gelıyor :)
hangi ara geldi onlar ya :D maşallah FJK ya kızımız bizim o avcıların kızı :D Ömerm döktürmüş gene eline sağlık kanka :)
Yavruuu esas biz teşekkür ediyoruz,yanınızda olmaktan gayet mutluyduk,eve geldim yorgunluk bile hissetmedim valla :) Temizlik cila işleri için de elleriniz dert görmesin ALLAH razı olsun arabamı uzun zamanır böyle görmemiştim :)
ALLAH cümlemizi korusun yavrum,ALLAH sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah,sizler gerçekten düzgün insanlarsınız iyi şeyleri hakediyosunuz herşey gönlünüze göre olur inşallah.
bizler de bekliyoruz tabi ki burda kalmasın yani,gelmesenizde biz yine geliriz yine geliriz hattrick yaparız valla :)
Ömer'im ellerin dert görmesin gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın umarım fotoğraf çekme konusunda da istediğin yere gelirsin.
ALLAH razı olsun kankaa,ALLAH cümlemizi korusun kardeşim herşey için teşekkürler.. AK'la ilgilencekmiş :) sanki benimkiyle ilgilenmedin :D
Eyw. Yavrucum.
Cihan Cevabı Vermiş.
Eyw ;)
Pek Yakın Zamanda :)
Ev, Araba, İç, Dış, Detaylı... Her Türlü Kanka :D:D
Eyw. Canım Ciğerim :)
Yavrum Benim, Sizin Gibi Düzgün Adamlar Olsun, Her Türlü Herşeye Gözüm Kapalı Giderim.
Rahat Olun, Ben Size Artistlik Bir Gol Atıcam :D
Sizi Seviyorum, Allah Dostluğumuzu Baki Etsin.
Buda "FJK" HDR Çalışması :
http://img12.imageshack.us/img12/1108/hdrimgp0053.jpg
güzel olmuş eline sağlık..