sanki face'de kıza iltifat eder gibi oldu :) teşekkürler beğenmenize sevindim
Printable View
wayyyy be :) güle güle bin
İnci gibi! Hondanın kasa dizaynını çok beğeniyorum yıllar geçse de ufak dokunuşlarla harika bir hale geliyor.
Not: Tampondaki hava deliklerini kapatalım ltfn:)
buuuuuu..sensin kenan abi :D:D araba on numara olmaya dewam ediyo ve etçekte kısmetse...cp-r ları takınca yoldakileri zımbalamaya hazırlan :D başta ben :D
Dostum sana bi kere daha maşallah dielim ;)
Jantlarda takıldımı daha da güsel olucak
bende dün sanayideydim aracın işleriyle uğraştım nasılda akşam oldu anlamadım arabayla uğraşırken nasılda zaman geçio....:cool:
Verilen emek ortada
Bişi dicem öndeki kırmızı honda logosunu söksen daha mı iiimi olur acaba die de düşünmedim değil hani yinede sen bilirsin....:soru:
bu arabada beyaz bi başka maşşallah Allah kaza bela vermesin...
kardeşim mi :S abi yaşa hiç bakmadım yaaa :D:D:D düzeltim
saol babalık :D yok yok şaka yaptım saol amcaaaaaaa
çok teşekkürler abicim efendim saygılar sevgiler.....
[QUOTE=thedevil;1435342]saol kardeşim aynen aynen herkez arabayla uğraşırken zaman nasıl geçiyo anlamıo hatta yapması gereken bi iş varsa onuda unutuo
öndeki kırmızı logoyu denedim kanka ama logosuz olmuo[/QUO
Logosuz çıkmam diosun yani :icon_tup:
maaşallah maaşallah. harika;)
ooo kenan abi koymuşun sonunda ciğerin resimlerini abi çok güzel oldu marşpiyerlerde güzel olmuş allah kaza bela nasip etmesin
41 kere maşallah...
farlar tek parca olan versiyonmu. masallah kazasız belasız
abi cpr ne :S
hayırlı olsun Kenan. boya çok fena olmuş. jantları zaten düşünemiyorum. yakından görmek lazım aslında :D
aydın üniv.tarafında siyah vti ile beraber görmüştüm.hatta gözgöze geldik :D artık nasıl baktıysam.çok beğendim.maşallah kazasız belasız.siyah vti da çok iyiydi.;)