maşallah çok şık araç. hiçte bitik degil bnce gayette diri duruyor. arabalarin 2 çizgisi egri duruyor diye , tampon yerinden çikmiş diye arabalbar enkaz olmazlar diye düşünüyorum=)
not: kişisel fikrimdir ,araç sahibini tanimam etmem.
Printable View
maşallah çok şık araç. hiçte bitik degil bnce gayette diri duruyor. arabalarin 2 çizgisi egri duruyor diye , tampon yerinden çikmiş diye arabalbar enkaz olmazlar diye düşünüyorum=)
not: kişisel fikrimdir ,araç sahibini tanimam etmem.
biraz yorgun duruyor ama toparlanır bence stopları ph2 stoplarıyla degıstırdımı arka camı plexi yaptımmı tamamdır bence en azndan daha sonra gerekırse boya vs. yapılır kazasız belasız cezasız ;)
Ben de aracı yorgun görenlerdenim.
Maşallh çok iddalı olmuş :)
masallah kasasında bnce torrgun duran bişi yok bi boya koruma ile yanar bnce masallah tekrar güzel bi rs...
aaa cup car. :D Maşallah kazasız belasız stock zaten 172 hpyi yapılanlar + hafifletme tehlike çanları vtılar için çaalıyor. :)
Maşallah bence çok güzel bi araç bu ara çok hoşuma gidiyor RS ler biraz bakımla bence güzel durur:icon_tup:
valla draglarda ayrım yok kategorisinde kim gelirse şans artık iyice yüklensinde daha eksiklerimiz var..
banada biraz yorgun gibi geldi araç. Güzel bakıma ihtiyacı var gibi. Maşallah kazasız belasız...Rengi çok güzel...
jantlara değişiklik yapıldı güncel fotolar yakında :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4018329_n.jpg
Maşallah :)
Masallah Jantlar Guzel Olmus:)
jantlar güzel olmuş yakışmış:)
rengi oldukça güzel.bence bozulmasın ilerde kaportaya falan gircekse de aynı renk olsun :) gidişini merak ediyorum maşallah allah nazarlardan saklasın
Bu araç bi ara satılıktı. Halen satılıksa, aracın şu anki durumu, düşünülen fiyat, kmsi falan gibi konuları içeren bi pm atsana bana Yiğit Kerim ; )
masllah cok guzel arac sarı renk farklı tutmus aracı
biraz daha yükleyelim öyle satalım yigit....
hayırlı olsun yakışmış yeni jantları
Maaşalla sarı guzel olmus.
eskı fotolara gorede daha canlı duruyo.tekrarmı boyanıdı?
maşallah kazasız belasız renk güzel
şu an arka cam bu durumda ;
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8138754_n.jpg
egzos??==))
aynen ağırlık atınca araç çıldırıyor resmen daha sökülecek yer kaldımı bilmiyorum ama (vardır büyük ihtimal) egzantrik de geldikten sonra uçar düşüncesindeyim sadece koşturulma amacı ile kullanılıyor onun dışında kapalı garajda ağırlığıda ortalama 900 falandır :rolleyes:
Maşallah çok hoş bi araç
Sunflower 172 olsa da alsam bi tane ..
Son fotolarda daha canlı çıkmış araç, stoplarıda yenileyin derim.