Benle bastığı zaman o speclerin hakkını vererek gitmiyodu.. Umarım düzen tutar artık.. Ama çok yıkık duruyo arabaOnu halletmek lazım.. 15 km dipgaz gidipte 1 saniye beklemeden söndürmekten vazgeçmek lazım falan.. 12.8 az deil..
Benle bastığı zaman o speclerin hakkını vererek gitmiyodu.. Umarım düzen tutar artık.. Ama çok yıkık duruyo arabaOnu halletmek lazım.. 15 km dipgaz gidipte 1 saniye beklemeden söndürmekten vazgeçmek lazım falan.. 12.8 az deil..
çok yırtık çok asi duruyor araç.kazasız belasız.en yakın zmanda bi video patlasın
İş sadece gider demek değildir kanımca.. Aracın duruşu çok yorgun bitkin bitik bi halde ki okadar fotoda ışıkla vs.. oynamaya çalışılmasına ragmen. Standart bi fotoda bu araç hepten bitik durur ki görenlerin yorumlarıda bu yönde olmuş![]()
Adam sahibinden müsade istemiş aracın fotoları paylaşmış..
Altında saçma sapan yorumlar yok enkaz yok bitik.. Belkide bu şekilde seviyor sahibi..
Herkes uzman zaten bu forumda, illa ki kafasında yapmak istedigi bişeler vardır kasaya ama belki ekonomisi müsade etmiyor..
Güle güle kullansın agız tadıyla gazlasın sahibi.
Tango-1 never dies.
foto çektik paylaştık fotolardan çok araç yorgun mesajları ile doldu konu
kasanın neyi var hala anlamış değilim arka cam olmadığı için yada içi boş olduğu içinmi dökük oluyor araç ? yada draglara hazırlanıp kasası ok gibi olan kaç tane araç tanıyorlar acaba ?
teşekkür ettim abi yorumuna
teşekkür ederim abi eyvallah![]()
Bu stoplardan ikinci el temiz satılık var aklında olsun çiftine fiyat 80tl.
Sarı rengi bende düşündüm ama bitane sarı yeter bide beyaz olsun diye beyaza boyatıyorum ..
Arabanın ufak tefek eksiği gediğini halledersiniz takmasın kafaya Maşallah aracına
not: Jantlara sarı şerit geçin inceden lastikten ayrılsın daha güzel durur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)