bu hali bile çok güzel. kaportası biraz daha bakımlı olsa kim bilir nası olur..
maşallah :)
Printable View
bu hali bile çok güzel. kaportası biraz daha bakımlı olsa kim bilir nası olur..
maşallah :)
Masallah :)
renk cok guzel olmus acaba sari olsa nasil dururdu diye merak ediyordum yakismis kazasiz belasiz :)
e zaten foto koyuyorsa insanlarında yorum yapması için konmuyor mu ? Beğenilince güzel yorum beğenmeyince saçma sapan mı oluyor ?
Herkes olumlu yorum yazıp pohpohlamak zorunda mı ? Araç yorgun duruyorsa yorgun denmesi normal değil mi ? Ne densin kasası muhteşem sıfır gibi duruyor mu densin ?
gideri güzeldir, ekonomik durumu müsait değildir ya da kasasını sallamıyordur ama forum denilen ortama yorum almak için foto konuyorsa olumlu olduğu kadar olumsuz yoruma da hazır olup hazmedebilmek lazım.
maşallah çok şık araç. hiçte bitik degil bnce gayette diri duruyor. arabalarin 2 çizgisi egri duruyor diye , tampon yerinden çikmiş diye arabalbar enkaz olmazlar diye düşünüyorum=)
not: kişisel fikrimdir ,araç sahibini tanimam etmem.
biraz yorgun duruyor ama toparlanır bence stopları ph2 stoplarıyla degıstırdımı arka camı plexi yaptımmı tamamdır bence en azndan daha sonra gerekırse boya vs. yapılır kazasız belasız cezasız ;)
Ben de aracı yorgun görenlerdenim.
Maşallh çok iddalı olmuş :)
masallah kasasında bnce torrgun duran bişi yok bi boya koruma ile yanar bnce masallah tekrar güzel bi rs...
aaa cup car. :D Maşallah kazasız belasız stock zaten 172 hpyi yapılanlar + hafifletme tehlike çanları vtılar için çaalıyor. :)
Maşallah bence çok güzel bi araç bu ara çok hoşuma gidiyor RS ler biraz bakımla bence güzel durur:icon_tup:
valla draglarda ayrım yok kategorisinde kim gelirse şans artık iyice yüklensinde daha eksiklerimiz var..
banada biraz yorgun gibi geldi araç. Güzel bakıma ihtiyacı var gibi. Maşallah kazasız belasız...Rengi çok güzel...
jantlara değişiklik yapıldı güncel fotolar yakında :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4018329_n.jpg
Maşallah :)